返回列表 發帖

呵~~ 518我有去,影好少相,朋友帶貓帶狗..
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我鐘意隻三色同雲石色既牧羊狗呀
佢地好靚喎...hehe~~~

第6個張隻鸚鵡眼神好憂鬱呀

哦果日我剩見到一個人拿著吸蜜, 十成9 係你
係唔係牙有冇估錯
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-20 15:21 發表
哦果日我剩見到一個人拿著吸蜜, 十成9 係你
係唔係牙有冇估錯

相中見唔到吸蜜..淨見到隻折女.

影到背哂光.....下次等我幫你影啦....

回復 2# 的帖子

係呀..佢2隻好靚,可能果日見到我le位靚契媽

回復 3# 的帖子

呵~~ 佢望著海入神.....佢好想sleep................

回復 4# 的帖子

下~~ 你係米認錯人...

原帖由 肥仔文 於 2008-5-20 15:28 發表

肥文.... 呵~~

原帖由 chungs 於 2008-5-20 15:30 發表
影到背哂光.....下次等我幫你影啦....

等你同我孻女影相.......................我死左啦

梗係飛囡似吸蜜俾人認錯左..

原帖由 肥仔文 於 2008-5-20 15:28 發表

講錯野.......
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-20 15:53 發表

講錯野.......

係囉... 你鬧飛鸚啦...果日唔叫我上台..等我話俾大家知這個品種叫... 紅邊折衷鸚鵡

原帖由 肥仔文 於 2008-5-20 15:50 發表
梗係飛囡似吸蜜俾人認錯左..

哇哈哈..飛女咬毛姐,唔係變色喎....

ps.. 你最近點呀.. beauty & lucky有冇發生關係

原帖由 madcat 於 2008-5-20 15:58 發表

哇哈哈..飛女咬毛姐,唔係變色喎....

ps.. 你最近點呀.. beauty & lucky有冇發生關係

茂...乜都茂...淨係梳下毛..停左吐料..

覺兩隻分別黐我多左..

我要開始..扮訓...咁樣佢地先會親密D..

原帖由 肥仔文 於 2008-5-20 16:07 發表

茂...乜都茂...淨係梳下毛..停左吐料..

覺兩隻分別黐我多左..

我要開始..扮訓...咁樣佢地先會親密D..

有時間post相上來啦...

原帖由 wolfdog321 於 2008-5-20 15:53 發表

講錯野.......

唔好介意..我乘機窒下主人..唔好意思..玩到你..哈..