返回列表 發帖
我樟木頭都買左間屋.5年冇上去.成個花園都是野草,
當年買落,花園有成千呎架,果時每星期都有上去,自從個仔出世就未上過,
如果有義工隊上去剪晒d野草,大家就可以上去玩下啦~
等我想辦法post相大家睇睇先
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 tangpf0809 於 3-2-2009 11:42 發表
最搞野係間酒店房廁所, 就算係夫婦, 有D野响入面做都唔係咁方便比對方見到
請問可提供個網頁嗎!
你去左兩日一夜, 你D雀雀點呢? 怕唔怕佢地悶親?

廁所/浴室係完全可以從外面看見, 如果唔係一家人去, 就要問吓有無唔開放的厠所啦!

網頁如下:
http://www.sinohotel.com/chinese ... angem_dongguan.html

新工人返咗來, 所以可以行開吓. 雀雀有人清籠 .
ONON

原帖由 哥哥 於 3-2-2009 00:50 發表

唱 K 隊淋佢

早知影埋唱K房价目表啦!
OK! 下次可以拉大隊上, 响市內食晚餐重底.
再約
ONON

原帖由 yuki 於 3-2-2009 11:55 發表
好似好寫意咁喎 ..
上大陸真係  吃喝玩樂都好抵玩呀 ..
不過  我始終都係擔心治安問題 .. 所以

要看地點, 一般大鎮都不是大問題, 何況重成班人.
响酒店, 更不成問題.  現在大陸南方與香港無大分別
ONON

原帖由 芳姨 於 3-2-2009 12:08 發表
on on妳整的豆漿好好好飲呀,多謝晒,一定是用這豆漿機整的,好有荳味,辛苦晒.

係呀! 試吓机, 睇吓得唔得, 都幾方便嫁!
相比當日, 你比我辛苦百倍, 多謝你同強哥的熱情招待
好快有相post啦!
ONON

原帖由 風中飛鸚 於 3-2-2009 12:18 發表
我樟木頭都買左間屋.5年冇上去.成個花園都是野草,
當年買落,花園有成千呎架,果時每星期都有上去,自從個仔出世就未上過,
如果有義工隊上去剪晒d野草,大家就可以上去玩下啦~
等我想辦法post相大家睇睇先

義工隊D人工用來往酒店會比較化算
五年冇上去, 點只剪野草呀!
ONON

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

會唔會有類似深圳個D扒手,會跟你幾條街個D呀
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 小英仔 於 2009-2-4 00:04 發表
會唔會有類似深圳個D扒手,會跟你幾條街個D呀

跟你幾條街再明搶
或者入屋偷竊殺人
By ccym

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 ccyorz 於 2009-2-4 00:07 發表

跟你幾條街再明搶
或者入屋偷竊殺人
By ccym

無咁誇,我試過返深圳火車站一出,行遠少少嗰邊飲茶無咁貴,點知就吸引左一班扒手跟到佢開到我背包為止
我家有3隻雀!

原帖由 哥哥 於 2009-2-4 00:10 發表

廿年來親友同事我和妹妹出出入入未曾聽過類似深圳個D扒手,會跟你幾條街個D呀
其他負面ge野少之有少,半夜我和妹妹一樣出去食消夜..

你地點解無既

好彩我知上面扒手多,背包只有一支水紙巾等,佢地開左發現無野扒先肯走

我家有3隻雀!

原帖由 小英仔 於 2009-2-4 00:14 發表

你地點解無既

好彩我知上面扒手多,背包只有一支水紙巾等,佢地開左發現無野扒先肯走

我媽媽都試過
所以屋企人好反對上去
By ccym

原帖由 哥哥 於 2009-2-4 00:10 發表

廿年來親友同事我和妹妹出出入入未曾聽過類似深圳個D扒手,會跟你幾條街個D呀
其他負面ge野少之有少,半夜我和妹妹一樣出去食消夜..

即係哥哥妹妹出入樟木頭廿年都無事,咁真係好過深圳好多
我家有3隻雀!

有家傭真好, 行開幾日都無咁擔心, 我夜d 返屋企都掛到死啦
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

果個豆漿機我之前去深圳都有見過呀
不過自從媽咪為左健康用攪拌機攪爛曬d生果+菜連皮連核俾我飲之後見到呢d野就怕怕啦