返回列表 發帖
窮在路邊無人問~~~~富在深山有遠親........

笑死咗喇 ~~~

迫位迫極都迫唔到 , 最後 ......  要搵人幫手 ....
還有 入卡唔岩位 .. 都係 起我身上發生過 ......... 無數次呢 !!
.. 哈 ..  
自知駕駛技術差勁 .. 唔想害人害己喔 .... 都係做乘客安全 D
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

笑死我喇 我都是雪藏車牌一族, 考到車牌後第一次自己揸, 跟唔到我姊夫架車,又比交通警捉到我非法落客, 重要姊夫揸返車找我, 第二次揸舊青山公路, 又比小巴司機響按,迫我車尾, 話我慢, 令我方處大亂. 駛咗上石階, 車令都脫掉 又要人打救 自此以為, 我便成為雪藏車牌一族, 十年才拿佢出來交費

哈哈
唔睇都唔知真係有d女人咁鬼蠢
所以為左唔比人笑大個口,我係唔會去學車
個乘客笑人好過

原來玩車都可以咁好笑
我大個一定考返個牌,不過要用一年p牌啦以後

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-2-20 14:34 發表
原來玩車都可以咁好笑
我大個一定考返個牌,不過要用一年p牌啦以後

hey Mandy ..

駕車不可當玩喔,
每年都有很多因交通意外 以導致傷亡的呢 !!

如果真的有興趣, 為人為己 ..
必須要做個有責任的司機喔 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

吾好睇小D女人,有D勁到你吾信.

原帖由 big1 於 2009-2-20 21:25 發表
吾好睇小D女人,有D勁到你吾信.

無錯!!! 所以我要操熟我手車~~~
我要轉咗個video最尾果句 - oops, that was a WOMAN!!!

大M嫂字
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

好好笑,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 大M 於 2009-2-20 22:44 發表

我要轉咗個video最尾果句 - oops, that was a WOMAN!!!

大M嫂字

唔知幾久???
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 大M 於 2009-2-20 22:44 發表

大M嫂字

大M 嫂嫂 加油喔, 我支持妳哇 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

我在旺角見過個男仔,泊個位半小時,60手軑以上.
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2009-2-21 12:09 發表
我在旺角見過個男仔,泊個位半小時,60手軑以上.

睇嚟 ...
主席 都好清閒吓喎 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

謝謝分享

學生借貸