返回列表 發帖

新養的金魚

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

養在那裡 ??
By Perry's mom

床下底

好靚呀! 但你用沙地養, 好易會有細菌. 個人建議清缸底養吧! (因我試得太多, 石春底. 玩到破產)
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 sam 於 2009-4-2 22:34 發表
床下底

個pat pat未涼爽死 (蒸氣)
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 sam 於 2009-4-2 22:34 發表
床下底

床下底,你唔會瞓爛,成地濕哂,你老婆唔會以為你尿床呀嗎?
By Perry's mom

食得多苛得多...

喜歡蘭壽.. 肥嘟嘟 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

蘭壽可以養到好大條....好靚
ONON

我就鐘意中國"如意"多啲啦
Raco

金魚有好多屎,我唔鍾意養

我至爰的金魚蘭壽,肥嘟嘟好正.

難受個名唔好意頭.冇理由過年買條"難受"回家
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 風中飛鸚 於 2009-4-5 01:09 發表
難受個名唔好意頭.冇理由過年買條"難受"回家

咁都比你諗得出

我地都係怪人中意應冇,難受,大吉利是

原帖由 sam 於 2009-4-5 23:50 發表
我地都係怪人中意應冇,難受,大吉利是

咁等我幫嚕仔改名叫:應有就有, 沖吓喜先...

条狮头好靓。。。

甘到我又想发金鱼了

快d發相丫~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909