返回列表 發帖

又一多餘產品(組合式行街箱)

可加可減基制行街箱
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

可加可減咪叫人要買多幾隻 鸚鵡先得

第2張我諗起麥記買兩杯汽水個袋..

原帖由 haha2468 於 2008-5-30 16:30 發表

講開又幾似喎  
外賣2隻鸚鵡呀唔該

我想問箱同之間點扣埋一起? 會呂會太重呢?
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

我諗起六神合體或15機合體..

拼合時同分體時駛唔駛邊唱主題歌敬晒禮咁先呢??

亞加力好像很重, 有沒有一些輕巧的產品呀??

原帖由 haha2468 於 2008-5-30 16:30 發表

又真係幾似喎
BB爸爸(肥豪)

其實主要用途是放汽水

原帖由 風中飛鸚 於 2008-5-31 10:32 發表
其實主要用途是放汽水

用黎送外賣比較好~

原帖由 一.點 於 2008-5-31 19:55 發表

用黎送外賣比較好~

可以擺到兩碗麵

原帖由 tangpf0809 於 2008-5-31 22:44 發表

可以擺到兩碗麵

講開右講好似, 可以搵埋外快
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 風中飛鸚 於 2008-5-30 15:25 發表
可加可減基制行街箱

Do you have any design is fit for large Macaw and Moluccan

點解你有咁多架 我又要

放大隻d的鸚鵡可能都轉唔到身

原帖由 oscar 於 2008-6-28 12:32 發表

Do you have any design is fit for large Macaw and Moluccan

頭像隻鸚鵡是你的
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 Raco 於 2008-6-28 15:32 發表
放大隻d的鸚鵡可能都轉唔到身

是度身做箱,好似西裝咁,邊個叫你著新馬仔果套姐
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

我做左好多好多行街箱,細d人話轉唔到身,大又話重,輕又話貴,反正唔等錢開飯.

大家到雀街選購固定呎吋更好了,