返回列表 發帖

【高清試片】- 情商演出 《玫瑰葵花鸚鵡》

科技一日千里,高清攝錄已經平民化了!
試機Canon 500D,入門DLSR也可以拍高清短片!
內容沒有驚喜,只是測試Youtube高清睇片,可以有幾清晰!
去片,[youtube]fiBmmSDghlo[/youtube]
記住按『 HD

請教一下HD是什麼,有什麼作用?
真係好清,影到囝囝好靚呀

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-6-6 17:52 發表
請教一下HD是什麼,有什麼作用?
真係好清,影到囝囝好靚呀

HD係......高級文憑

HD係高清,影出黎清晰好多

原帖由 sonic 於 2009-6-6 17:35 發表
科技一日千里,高清攝錄已經平民化了!
試機Canon 500D,入門DLSR也可以拍高清短片!
內容沒有驚喜,只是測試Youtube高清睇片,可以有幾清晰!
去片,fiBmmSDghlo
記住按『 HD 』

高清攝錄記住去買支反射鏡玩玻玻散景加高清片一定毒死

我冇按'HD',但睇落己經好清啦喎

原帖由 joankong 於 2009-6-6 18:39 發表
我冇按'HD',但睇落己經好清啦喎

Click入Youtube內睇,「Normal」跟「HD」劃面尺吋唔一樣,不過高清大劃面時,可能有少少窒!

真係唔錯, 第日聚會你可以再試吓部機(咁我地就有攝影師 )
ONON

啲女仔又怕唔怕『 清 』得滯呢
Raco

原帖由 OnOn 於 2009-6-9 21:17 發表
真係唔錯, 第日聚會你可以再試吓部機(咁我地就有攝影師 )

小卡比同Phoenix都是攝獵好對象!上次聚都有好多攝影師!
多一個唔多!

E 手音樂叫咩名我好想要/.\

原帖由 ivanhohim 於 2009-7-6 19:32 發表
E 手音樂叫咩名我好想要/.\

叫咩名,我唔知!
會声會影11內其中一條soundtrack。
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

會声會影  姐係咩???

原帖由 ivanhohim 於 2009-7-7 13:38 發表
會声會影  姐係咩???

Google it!