返回列表 發帖
原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-24 12:02 發表

你果個點會係最平~起碼要買包糧~如果連個箱都係"汁"番黎就最平啦~

嫻呵, 咁我而家棄左佢再拾返先.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-24 12:44 發表

已經一折啦~本來仲貴丫~

好似加加左一服務費呵.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

原帖由 gameijk 於 2009-7-24 14:21 發表

我仲有幾個舊款ROLEX 金錶盒 你要PM我啦

洗唔洗比錢架? 呢d錶盒閒閒地值幾百蚊一個~我地呢d草根階層..... 最多我用個新款ROLEX金錶盒同你交換oY我想要一個呀

原帖由 cash 於 2009-7-24 17:37 發表

洗唔洗比錢架? 呢d錶盒閒閒地值幾百蚊一個~我地呢d草根階層..... 最多我用個有同你交換oY我想要一個呀

幾百蚊一個新款連渡金名牌都冇啦
得皮同木DLogo仲係印上去
我有個九成似既ROLEX金錶盒buT D金銷係渡金唔係18K
日本仔同我買我收佢地HK3OOO一個•
我呢個係全石全金滿天星既錶盒所以個D料唔同•用18K做鎖,鎖堤等等
新款ROLEX金錶盒我多到數以百計
你有新款ROLEX金錶盒仲話自己係草根階層
叫飛英收你貴D•

我係畫畫果個~佢係俾錢果個~要我邊處加一筆都得~已經習慣左將件藝術品變質~所以我只可以叫工匠~ 只為錢而做~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

原帖由 gameijk 於 2009-7-24 23:06 發表

幾百蚊一個新款連渡金名牌都冇啦
得皮同木DLogo仲係印上去
我有個九成似既ROLEX金錶盒buT D金銷係渡金唔係18K
日本仔同我買我收佢地HK3OOO一個•
我呢個係全石全 ...

咁係咪即係做出黎個行街箱會唔同你果個呀? 如果照你咁講得皮同木d logo係印上去的話咪即係唔洗諗點做 .....個唔係18k九成似o既rolex錶盒要3000蚊   你即係叫我死左條心 ........
原來以前滿天星同金錶d盒會有分別....依家唔係Lu.....廿萬至一百萬o既都係用晒同款大錶盒......
我係有好多ROLEX錶盒,大中細都有,不過我真係草根黎架 ,我之不過打係ROLEX工之嘛
呀.....你估用VC盒有無得諗OY??

我地會員有好多個在勞力士公司做~到時街坊番板拉去坐監~都有好多人求情~ 記得同我講聲~我係無估架~我都係受人指使~主謀係阿街坊~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-25 15:19 發表
我地會員有好多個在勞力士公司做~到時街坊番板拉去坐監~都有好多人求情~ 記得同我講聲~我係無估架~我都係受人指使~主謀係阿街坊~

唔怕啦~唔洗求情~尋日我睇電視大陸果兩個人賣超A貨LV比公安拉左都係賠50萬比LV之嘛~~

"0我"五十萬以街坊黎講好小事~早d開聲丫~整多個放係你公司門口都得丫~
兩個最多都係罰100萬姐~以街坊黎講濕源碎~幫我罰都仲得~

後期加工
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 gameijk 於 2009-7-30 14:14 發表
後期加工

對LB好鍾意WO..

rolex要用返個自己名o既行街箱呀

原帖由 cash 於 2009-7-30 15:02 發表
rolex要用返個自己名o既行街箱呀

有錢人當然住得招積~食得舒適~

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-30 16:47 發表

有錢人當然住得招積~食得舒適~

好同意啊! 有錢人連lovebird都住得招積過人

真係好靚呀...
唔得, 要搵會長做個平版先

我都想我係有錢人
晌英武樹中,我只係中下產
大把人有錢到
人地D豪宅花園洋房 唉唉唉唉唉唉唉我都係得個恨字
只不過我養得隻雀