返回列表 發帖

【如何直接post影片】

如果是youtube影片, 大家可以用以下方法把影片直接放上有關新貼(新手上路除外).

1.  按新貼或回覆後, 在版面中問左上角會看到 "Youtube" 符号.
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ONON

2. 按"youtube"符号後會出現方格.
ONON

3. 將有關網址 " = " 後之編号貼在方格內按 OK

例如:  http://hk.youtube.com/watch?v=5vez6Tkv8g8

請把 = 後這組 5vez6Tkv8g8 放在格內, 按 OK
ONON

按OK 後會出現以下畫面.

可在版面先打上文字後才按"youtube"符号加入影片.
ONON

唔該晒!
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

唔該你呀,解釋好清楚,我一睇就明曬

我點解仲係新手上路既???

你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

試下先

原帖由 心雨 於 2008-6-9 13:17 發表
我點解仲係新手上路既???

可能管理員覺得重係BB,重要人照顧!
不過,你好似是入了會,好快變註冊會員!
若已經付會費,可以向OnOn或主席查問!

頭先唔得而家再試過

得左

BB......
你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

[youtube]5vez6Tkv8g8[/youtube]我又試
BB爸爸(肥豪)

原帖由 BB爸爸 於 2008-6-9 20:22 發表
5vez6Tkv8g8我又試

教佢個陣應該敎左手右手,等佢識分左右麻

現在新貼唔洗兩日就跳到好後,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我提意將依個主題搬上去鸚鵡討論區-標題一欄。
我的寶貝灰鸚叫醒醒

原帖由 kelvinkm 於 13-6-2008 09:20 發表
我提意將依個主題搬上去鸚鵡討論區-標題一欄。

Thanks...收倒
ONON

為何我唔見有youtube嘅圖嘅

只有註冊會員才有此功能
你可直接把條link 放上來.
ONON