返回列表 發帖
我都想掉佢出去呀...
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

1佢見到個鏡頭反常呀~平時一掉佢出去~第一時間飛番隻手上面架~
2佢好喜歡玩變態遊戲~如果你玩得斯文~佢兩野就飛走唔玩~但玩得變態就成日要求再來一次~
3喜歡人捏住佢個頭~或成隻捉實~最好越大力越好~兩隻手按到佢實 ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-26 10:39

係咪真架,拍條片來睇過先
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

貝兒好叻呀,又放毒.

貝兒既性格真係可遇不可求, 羡慕死~

我地好辛苦先拍到片~不過會一直再試~一定偷影到佢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

會長放毒呀
我返到屋企, 隻LB已經蓋'玻'瞓覺剩係得假期可以同佢玩全日~
同大家分享一下~ 我隻LB好似人咁, 要係黑暗環境同鍾意蓋'玻'瞓覺的唔知大家的係咪咁0架

我隻LB瞓覺會走入間屋仔度瞓

貝兒可唔可以帶出街丫?

我地好辛苦先拍到片~不過會一直再試~一定偷影到佢~
風中飛鸚 發表於 2009-8-26 16:13

擺定個相機同set定脚架,等佢哋見慣。
到時候,揾人按鍵拍攝!

唔知點解d鸚鵡對鏡頭都會唔中意~先頭又失敗了~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

唔知點解d鸚鵡對鏡頭都會唔中意~先頭又失敗了~
風中飛鸚 發表於 2009-8-26 23:50

小英好鍾意影架
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

你地班人, 無人性
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

我昨晚將相機長期放在台面~等候機會~等左一晚都影唔到~今晚再試啦~

我地等你

大家放心~我一定想辦法影俾大家分享~

佢地想捉貝兒是沒有可能~但我可以閉目唔望都捉到~因為當我捉佢時~佢會配合我~不單止唔飛走~仲走近D~驚死我捉唔到咁~當我個仔想捉佢~佢又拚命逃走~

1佢見到個鏡頭反常呀~平時一掉佢出去~第一時間飛番隻手上面架~
2佢好喜歡玩變態遊戲~如果你玩得斯文~佢兩野就飛走唔玩~但玩得變態就成日要求再來一次~
3喜歡人捏住佢個頭~或成隻捉實~最好越大力越好~兩隻手按到佢實 ...
風中飛鸚 發表於 2009-8-26 10:39

你係咪攪到貝兒有被虐狂
Raco