返回列表 發帖
我哥隻連叫都懶得叫...
教左佢幾日hello都係甘e叫2腥回應下我就算

仲要係叫5係講....

原帖由 sesese 於 2008-6-25 00:08 發表
東東好叻喎

多謝 你頭像張相好靚呀
原帖由 mmchu 於 2008-6-24 23:54 發表
東東好叻bor,有問有答,叻...

多謝 大B哥近排點呀
原帖由 OnOn 於 2008-6-25 00:58 發表
東東叻仔呀...

下次佢一講啱就即時獎勵佢, 好快就會你問佢答嫁啦!

收到 我識做 獎粒大D會醒D
BB爸爸(肥豪)

原帖由 tangpf0809 於 2008-6-25 10:40 發表
叻叻呀!東東!

多謝
原帖由 imtamama 於 2008-6-25 18:15 發表
好搞笑呀, 嘻~
比心機~

我會比心機........多謝

原帖由 波波 於 2008-6-25 18:56 發表
我哥隻連叫都懶得叫...
教左佢幾日hello都係甘e叫2腥回應下我就算

你都要慢慢黎...........比D心機
BB爸爸(肥豪)

我隻大b哥就無東東咁叻,
而家仲未好識講野,
淨係識得講"up","up","up",
因為要出籠玩呀,叫你去開門比佢出黎,
所以淨係"up","up","up"...
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 mmchu 於 2008-6-25 20:09 發表
我隻大b哥就無東東咁叻,
而家仲未好識講野,
淨係識得講"up","up","up",
因為要出籠玩呀,叫你去開門比佢出黎,
所以淨係"up","up","up"...

咁都好呀.............我要捉東東出黎玩
BB爸爸(肥豪)

原帖由 BB爸爸 於 2008-6-26 23:25 發表

咁都好呀.............我要捉東東出黎玩

東東斯文好多,
我大b哥成日都想出籠玩…

如果佢想出黎既話,
每次你行埋去佢面前,
就已經企定響門口等你開門,
如果佢唔想出黎既話,
你伸埋隻手入去比佢,佢都唔肯出,
要好似捉雞咁捉佢出黎,
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

原帖由 哥哥 於 2008-6-27 11:56 發表
去D人多聲大地方,佢會好投入就有信心大聲講話

唔會嚇親咩?!