返回列表 發帖

pump pump~ 黎玩捉衣因啦~~

你追~ 我躲~~
邊聽sammi邊睇片, 真係好夾! 哇哈哈哈哈哈

[youtube]5pRpxcDBp-I[/youtube]

[youtube]JW_dTDGWCSo[/youtube]

佢條尾拖地, 你屋企人又做少樣野.

佢條尾拖地, 你屋企人又做少樣野.
jeffleelm 發表於 2010-1-5 00:36

佢拖地既速度唔夠整污漕地方快阿~ 哈哈

佢想用私人"立"水打"立"姐~打"立"姐

佢想用私人"立"水打"立"姐~打"立"姐
jeffleelm 發表於 2010-1-5 10:46

打蠟...@@"

地方大真係好...我向房...佢地就唔可以走黎走去

haha 好攪笑~
被捉同捉人既都係雞咁腳走
加埋"配樂"仲好動感添~

Nike都鍾意捉E因ga~~
[youtube]takWZ9SsYqY[/youtube]

妳地真係好...兩個都有咁大條走廊...等我下次拎佢出"車立"大堂條走廊玩下先=.="

佢o地都like落地行,我個隻唔多like地下行...............

你幫練跑步呀

佢o地都like落地行,我個隻唔多like地下行...............
ktok 發表於 2010-1-5 14:22

佢地可能就係唔like落地行...先追住你要上番手...

條片加音樂好有動感, 不過短咗D喎.
ONON

haha 好攪笑~
被捉同捉人既都係雞咁腳走
加埋"配樂"仲好動感添~

Nike都鍾意捉E因ga~~
takWZ9SsYqY
clymcm 發表於 5-1-2010 12:11

Nike 追住主人方向, 好乖.
ONON

你地就好啦...我d雞尾放左出黎就唔係玩捉依因...係玩伏匿匿...=.="

條片加音樂好有動感, 不過短咗D喎.
OnOn 發表於 2010-1-5 21:41

好啦, 等我下次叫媽咪來回跑十次 哈哈

係咪剪左翼呀?  我隻迪迪佢宜家唔會咁玩... 因為佢改變左跟蹤方式..  佢會飛埋黎企係你度

係ban處睇丫,我都睇唔到,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

16# 迪迪仔

我隻折衷都係咁, 好懶得行, 飛都懶, 冇辦法的話佢會選擇飛~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~