返回列表 發帖

與pump pump的對話

全部都係: 好好~
要較到個喇叭好大聲先聽到ga~

[youtube]k0mgCLeTnvg[/youtube]

好可愛, 好毒
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

PUMP PUMP而家幾大呀?

嗲到暈
Raco

見到你出既post都唔敢入黎睇,
好毒呀

好嗲

但好似係你媽媽中毒深D, 好鍾意同佢玩
ONON

PUMP PUMP而家幾大呀?
vincent28a 發表於 2010-1-19 18:31

pump仔已經7個月大啦~

嗲到暈
Raco 發表於 2010-1-19 18:44

pump仔真係好o爹ga~ 但rr吓會太肉緊搵手咬ga

見到你出既post都唔敢入黎睇,
好毒呀
layer 發表於 2010-1-19 19:14

當你睇到麻木左就唔怕嫁啦~ 睇多d啦睇多d啦~

好嗲

但好似係你媽媽中毒深D, 好鍾意同佢玩
OnOn 發表於 2010-1-20 00:23

係呀~ 每當媽咪行開佢就會叫, 要搵媽咪
媽咪呢個時候就會話: 係咪行開吓都唔得呀~~?!!?!
我話: 拿拿~ pump仔聽聽埋埋第時就學曬嫁啦~~
媽咪: (對住pump仔)哦~哦~ 冇事冇事~ 唔係走阿~

嗲得好可愛呀….
似乎pump pump己屬媽媽的….你有權申請多隻了吧…..hehehehe

9# Mandy
真係會學架,我一行開,柔柔會叫我架,
我:做乜野呀,柔柔?(跟住出去睇下佢)
久而久之,佢唔見我,要找我時,佢會講:做乜野啞.....

9# Mandy
真係會學架,我一行開,柔柔會叫我架,
我:做乜野呀,柔柔?(跟住出去睇下佢)
久而久之,佢唔見我,要找我時,佢會講:做乜野啞.....
$$3 發表於 2010-1-20 14:53

oh~! 咁佢第時一定學識: 唔好咬呀~ 痛痛呀~~ no呀~~~

好可愛! 真係嗲死人