返回列表 發帖

擔心的鸚鵡 ( 寵物溝通師 ) pet psychic

http://www.youtube.com/watch?v=wwdfTTlbFzg&feature=related
純粹分享...我記得好似有個明星都做緊寵物溝通師, 如果香港有得學就好了

我覺得佢都係一個心理學家
佢問一d 問題叫佢主人答~
之後用人o既角度去想, 就會發現有乜問題~

我覺得佢都係一個心理學家
佢問一d 問題叫佢主人答~
之後用人o既角度去想, 就會發現有乜問題~
Kurt 發表於 2010-2-1 00:13

咁都算好強啦= ="咁快知道有乜問題

係呀~~
都幾強~~
心理學好有用~

香港都有得學呀(証書課程)and有不少動物傳心師
你可以係搜尋器搵下"動物傳心術"
不過我有時唔係好信...因為有d佢係對住寵物d相都可以進行溝通

應援團 : Capricorn_1977_@Hotmail.com

☆☆我在窗台無籠放養雀雀☆☆
相思、彩鳳、愛情烏、雞尾、珍達…
每日食、瞓、玩 ,食、瞓、玩,食、瞓、玩 .....

好似好神奇下, 不過有d保留是否宣專. 但個人總覺得動物有特別覺觀, 可知主人愛唔愛佢. 所以我會用心去照顧我家每隻寵物
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

呢d好似叫動物傳心術

係真定假我就唔知,不過我覺得呢個行業係香港好難搵食姐!

我都好想帶隻藍黃去試下動物傳心, 了解佢有什麼想講,鍾吾鍾住人, 同測試一下係未真, 哈哈,  但片中的女人,隻鸚鵡真係好鍾意個女人,是不能偽裝

我都有學過,係真係有的,但傳完心真系好累,同你學完後,返到屋企就會得返5成功力

點解番到屋企會得番5成功力?
唔係對住自己D動物,應該更加有用先係咩?
玫瑰葵花 ENVY仔

點解番到屋企會得番5成功力?
唔係對住自己D動物,應該更加有用先係咩?
mavisweet 發表於 2010-8-26 15:33

番到屋企就會開始分心,再加上我有過渡活躍病 .....岩岩打左比老師,佢叫我去圖書館練習會好D

對住自己D動物更加吾掂,因為佢地GE野你一清二楚,問左來都吾知系米傳左心定系自己幻想出來

圖書館??
圖書館邊有寵物比你練習呀???
玫瑰葵花 ENVY仔

圖書館??
圖書館邊有寵物比你練習呀???
mavisweet 發表於 2010-8-26 18:35

因為屋企吾夠集中,所以先叫我去圖書館練習睇下會吾會好d!!    用相架嘛,吾需要有動物!! (在此聲明,本人吾系想賣廣告)

太神奇.....好難信係真.
其實心理學係一門有系統既學科,就算臨床心理學家都要聽取客人好多資料先可以進行分析,提供意見協助.
所以片中女士所做既同心理學唔相似.
如果片中女士真係可以唔問就知道某d資料,真係有d得人驚.

太神奇.....好難信係真.
其實心理學係一門有系統既學科,就算臨床心理學家都要聽取客人好多資料先可以進行分析,提供意見協助.
所以片中女士所做既同心理學唔相似.
如果片中女士真係可以唔問就知道某d資料,真係有d得 ...
爆谷 發表於 2010-8-27 15:59

其實基本上多數人都認為系假,我一開始都系甘,但其實有d野真系要接觸過先知系真定假!!

我想學

上網睇下先
現有
藍頭亞馬遜*1
lovebird*4
塞內*1
雞尾*1

我想學

上網睇下先
昇昇仔 發表於 2010-8-27 16:57

支持你ㄚ!!