返回列表 發帖

金頭

http://www.youtube.com/watch?v=cRRVN8l_B4c

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cRRVN8l_B4c[/youtube]

金頭我鍾意,但現在冇貨!

幫手轉貼~

對金頭真係好可愛呀....
最厲害係可以係床上面背泳~~~
玫瑰葵花 ENVY仔

勁可愛!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

2# shing63124

點解你禁清楚嘅, 你係員工黎嫁?

唔係只不過昨天去過灣仔,旺角都話冇貨.要遲D先有得返.

因為我星期曰去5隻1隻都未賣。

唔係只不過昨天去過灣仔,旺角都話冇貨.要遲D先有得返.
shing63124 發表於 2010-2-24 13:52

?? 灣仔有好多南非喎...

其中一隻係綠腿喎 and 主人講西班牙語, 墨西哥卅南美洲??

係有5隻响到,不過佢話己經賣佐!

好可愛阿

我鍾意綠腿..............超靚
ONON

揾番隻番去培卡比仔.

揾番隻番去培卡比仔.
shing63124 發表於 2010-2-25 00:57

Agree~
smuggle one from South America..

係有5隻响到,不過佢話己經賣佐!
shing63124 發表於 2010-2-24 17:34

我覺得佢有啲老點你∼
除非內地同胞......

今曰confirm已經賣左。

嘩,係兩隻都係綠腿,超少有。

話時話,真係唔同鳥場或地方出產都有所差異,我見鸚鵡店呢幾隻金頭B係黑腳,我養緊嗰d係肉色腳;即係黑頭有白眼圈同黑眼圈之分。

嘩,係兩隻都係綠腿,超少有。

話時話,真係唔同鳥場或地方出產都有所差異,我見鸚鵡店呢幾隻金頭B係黑腳,我養緊嗰d係肉色腳;即係黑頭有白眼圈同黑眼圈之分。
Zeta 發表於 2010-2-25 22:29

係呀係呀,嗰幾隻啲腳好似黑頭啲腳甘黑
唔知黑色腳係顯性定隱性因子呢? 但係我嗰隻係斑點腳(白腳啡斑)....,奇怪

金頭實在係太得意喇~~~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~