返回列表 發帖

第1部 = 震騰騰的大眼...

佢成日玩波不過我影唔到...

直接去囉~  http://hk.youtube.com/watch?v=abQO-njBAKM

你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

有~ 上載緊youtube...

分幾鐘有34mb~ 我用左靚檔錄制~ 攪到有排上載丫~

咩都c 5到....

我咪話影唔到囉~

雀界既 逃...........第1集
BB爸爸(肥豪)

睇唔到,等左20個鐘
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

得左~ 睇到未丫??   古古怪怪...

唔知我條片有問題定YOUTUBE有問題

原帖由 風中飛鸚 於 2008-7-1 23:49 發表
睇唔到,等左20個鐘

又係形容詞??
形容耐既意思??
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

大眼有樣野超級衰係出黎先大便~
仲要係特登出黎大~
自己屋企又唔去...估唔到佢係一隻愛乾淨既鳥~
我抺達魔仔個D都手軟啦~ 我媽要我一見佢便就要抺...

加重晒我呢個工人既工作...

我捉佢迫佢食瓜子~ 但佢個樣係令死不屈... 唔食喎~ 又好好笑~
差佢未順服到~ 肥達魔已經完全乖乖!!

再等多20個鐘,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

咁你當冇睇過我冇留底...
當發左場夢~
唔知點解一小段要LOGA一下~ 咁係我條片壞左...

都係c5到....

食完曉得返屋企, 叻仔噃

點解有d人睇到,有人睇唔到?

我估係電腦問題唶or網絡問題
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

我睇到, 大眼仔好大膽, 很咬個玩具, 果個玩具我都有買比灰鸚,佢看到走都走唔切, 很耐(有成個月)都唔很玩它, 無佢收

佢仲有膽都有... 襯達魔仔訓教偷左佢屋企個波自己玩~