返回列表 發帖
我地都係16,7歲冇人18歲
winglb 發表於 2010-4-6 23:58

咁你要SEND  E-MAIL問下啦,問下各大酒店或係香港問下D 旅行社
如果你無信用卡BOOK 野,一定要找旅行社
我可以提議下萬福,你可以E-MAIL去問下詳細的

咁住民宿又洗唔洗要18歲以上啊?
我地仲諗住自由行,想去邊就去邊

咁住民宿又洗唔洗要18歲以上啊?
我地仲諗住自由行,想去邊就去邊
winglb 發表於 2010-4-7 00:12

學生哥緊係要自遊行啦,呢個我就唔清楚啦~~
真係要一間一間咁問下

萬X係劈鋪, 刀刀見血...............
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

萬X係劈鋪, 刀刀見血...............
sodagreensimon 發表於 2010-4-7 00:18

間間都差不多啦
如果學生哥自己上網BOOK唔到都要比人劈
最小萬X無咩差錯,唔會叫你落訂之後要你加錢

大家記住BOOK野係唔洗落訂先再搵,只有搵到先一次過比曬

20# 煙花

貴嘛, 我而家張機票1080, 如果台中入台北出, 貴好多...........
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

20# 煙花

貴嘛, 我而家張機票1180, 如果台中入台北出, 貴好多...........
sodagreensimon 發表於 2010-4-7 00:21

貴幾多呀@.@?我真係唔知
我以為貴20%左右咋....

聽你地咁講,,好怕真係俾人劈左都唔知咩事

我幾個月前睇到17XX
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

聽你地咁講,,好怕真係俾人劈左都唔知咩事
winglb 發表於 2010-4-7 00:25

小小錢比人賺左,自己咪唔洗咁煩
唔想比人賺就自己一手一腳全部自己訂

我幾個月前睇到17XX
sodagreensimon 發表於 2010-4-7 00:27

又真係差好遠WOW.....
台中有咩好介紹?返黎之後POST 上黎比大家睇下可以嗎

台中我淨係去咗一晚, 只係去咗自由路幾間太陽餅店, 一中商圈 同 逢甲夜市...

逢中夜市真係好正..... 星期五我會再落台中一次,  幫大家報告一下台中既雀街....
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

睇到我都有d飽飽地...

謝謝分享

好詳細喔~^^

好一個美食之旅
Raco

我最愛嘅Hello kitty呀