返回列表 發帖
影得好少太陽呀~~~

同埋我好似見到有一張相有一隻貓頭鷹同妳單眼...@@

你太睇少我娘親喇!
佢對我有d咩野friend瞭若指掌,
佢實問我攞定d friend嘅電話
到時穿煲仲大件事
YVONNE 發表於 19-6-2010 01:25

現在我完全了解你娘親當日心情, 因為呀仔上兩星期話要同同學自己去日本玩, 超擔心.  
後來改咗跟團+自由行先放心D
ONON

這張好

layer 發表於 2010-6-19 01:57

唔知街坊係咪講緊: "呢隻又肥又多肉,可以炆可以炒,又可以煲湯,一鷺三味,好正ga "
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

現在我完全了解你娘親當日心情, 因為呀仔上兩星期話要同同學自己去日本玩, 超擔心.  
後來改咗跟團+自由行先放心D
OnOn 發表於 2010-6-19 12:18

我7月或者去台北, 阿媽又欽命街坊陪我去
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

唔知街坊係咪講緊: "呢隻又肥又多肉,可以炆可以炒,又可以煲湯,一鷺三味,好正ga "
BoBoBoBo 發表於 2010-6-19 12:23

呢張真係勁搞笑 XDDD 隻雀真係乖

YVONNE 發表於 19-6-2010 19:38

街坊又可以免費去旅行, 如果佢唔得閑, 等我一家代佢去
ONON

這張好......
表現到佢的size,同訓練員對比好大
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

BoBoBoBo 發表於 2010-6-19 12:23

呢隻野上次追住我隻鞋黎踩!...

踩完仲要望住我

街坊做得好~ 有冇fing佢兩野先放番落地?~

踩完仲要望住我

街坊做得好~ 有冇fing ...
clymcm 發表於 2010-6-20 11:18

原來你交待左要街坊幫你報仇~~
仲咩佢係要踩你隻鞋? 著新鞋唔抵得?

好好玩啊~

去日本,街坊一定買相機卅鏡頭啦~

好好玩啊~

去日本,街坊一定買相機卅鏡頭啦~
cheerios 發表於 2010-6-20 20:42

街坊:I don`t like the japanese lens....
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

踩完仲要望住我

街坊做得好~ 有冇fing ...
clymcm 發表於 2010-6-20 11:18

攞支飯殼出黎, 對住隻雀講, 你再唔乖就會變成甘...

Louis 發表於 2010-6-20 23:02

哈哈~~~

Louis 發表於 2010-6-20 23:02

飯殼~ 又係幾似wor~
仲要日本bamboo製

街坊:I don`t like the japanese lens....
YVONNE 發表於 2010-6-20 20:52

你果d神鏡都係德國佬野....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

YVONNE 發表於 2010-6-19 19:38

我岩岩係台北番黎XD
粟米 - LB
薄荷 - LB