標題: Koo Koo玩玩具 [打印本頁]

作者: 燉雪梨    時間: 2011-1-3 19:44     標題: Koo Koo玩玩具

呢件玩响雀街買, 但係比Koo Koo玩左幾日就將佢拆左件...

[youtube]Bk35dlhkk2w[/youtube]

[youtube]cJ26eKt5Tyk[/youtube]
作者: tsw    時間: 2011-1-3 19:56

我都要買返件玩玩
作者: 燉雪梨    時間: 2011-1-4 18:44

我都要買返件玩玩
tsw 發表於 2011-1-3 19:56

但係大白破壞力驚人,Koo Koo玩左幾日就拆爛左, 而家淨係吊住舊爛膠比佢玩吓
作者: OnOn    時間: 2011-1-4 23:16

其實呢件玩具幾好, phoenix都有玩, 暫時仲完整無缺
作者: tsw    時間: 2011-1-4 23:20

但係大白破壞力驚人,Koo Koo玩左幾日就拆爛左, 而家淨係吊住舊爛膠比佢玩吓
燉雪梨 發表於 2011-1-4 18:44

拆爛再買過
作者: gilgil    時間: 2011-1-5 00:47

我果隻蝦餃唔係拎粒野食,係想盡辧法解件玩具落黎之後拿住比我知拆左啦!激死
同埋件玩具放左几日之後就唔玩,え前買要開2次果個2個字就解左仲要将件野還原返,家陣掂都唔掂、,非常貪新忘舊………最慘係咩都唔食只係鐘意咬!點好?
作者: 燉雪梨    時間: 2011-1-5 19:24

拆爛再買過
tsw 發表於 2011-1-4 23:20

買到破產
作者: 燉雪梨    時間: 2011-1-5 19:27

我果隻蝦餃唔係拎粒野食,係想盡辧法解件玩具落黎之後拿住比我知拆左啦!激死
同埋件玩具放左几日之後就唔玩,え前買要開2次果個2個字就解左仲要将件野還原返,家陣掂都唔掂、,非常貪新忘舊 ...
gilgil 發表於 2011-1-5 00:47

好正常吖!
貪新忘舊都係好正常

惟有買多啲玩具啦!
作者: carolee    時間: 2011-1-5 20:40

kookoo聚精會神埋頭苦幹玩玩具個樣真係好可愛呀!

歡迎光臨 PARROT-TREE (http://forum.parrot-tree.com/) Powered by Discuz! 7.2