標題: 與pump pump的對話 [打印本頁]

作者: Mandy    時間: 2010-1-19 15:02     標題: 與pump pump的對話

全部都係: 好好~
要較到個喇叭好大聲先聽到ga~

[youtube]k0mgCLeTnvg[/youtube]
作者: BB仔    時間: 2010-1-19 15:15

好可愛, 好毒
作者: vincent28a    時間: 2010-1-19 18:31

PUMP PUMP而家幾大呀?
作者: Raco    時間: 2010-1-19 18:44

嗲到暈
作者: layer    時間: 2010-1-19 19:14

見到你出既post都唔敢入黎睇,
好毒呀
作者: OnOn    時間: 2010-1-20 00:23

好嗲

但好似係你媽媽中毒深D, 好鍾意同佢玩
作者: Mandy    時間: 2010-1-20 01:37

PUMP PUMP而家幾大呀?
vincent28a 發表於 2010-1-19 18:31

pump仔已經7個月大啦~
作者: Mandy    時間: 2010-1-20 01:42

嗲到暈
Raco 發表於 2010-1-19 18:44

pump仔真係好o爹ga~ 但rr吓會太肉緊搵手咬ga

見到你出既post都唔敢入黎睇,
好毒呀
layer 發表於 2010-1-19 19:14

當你睇到麻木左就唔怕嫁啦~ 睇多d啦睇多d啦~
作者: Mandy    時間: 2010-1-20 01:43

好嗲

但好似係你媽媽中毒深D, 好鍾意同佢玩
OnOn 發表於 2010-1-20 00:23

係呀~ 每當媽咪行開佢就會叫, 要搵媽咪
媽咪呢個時候就會話: 係咪行開吓都唔得呀~~?!!?!
我話: 拿拿~ pump仔聽聽埋埋第時就學曬嫁啦~~
媽咪: (對住pump仔)哦~哦~ 冇事冇事~ 唔係走阿~

作者: pinko    時間: 2010-1-20 14:47

嗲得好可愛呀….
似乎pump pump己屬媽媽的….你有權申請多隻了吧…..hehehehe
作者: $$3    時間: 2010-1-20 14:53

9# Mandy
真係會學架,我一行開,柔柔會叫我架,
我:做乜野呀,柔柔?(跟住出去睇下佢)
久而久之,佢唔見我,要找我時,佢會講:做乜野啞.....
作者: Mandy    時間: 2010-1-20 16:52

9# Mandy
真係會學架,我一行開,柔柔會叫我架,
我:做乜野呀,柔柔?(跟住出去睇下佢)
久而久之,佢唔見我,要找我時,佢會講:做乜野啞.....
$$3 發表於 2010-1-20 14:53

oh~! 咁佢第時一定學識: 唔好咬呀~ 痛痛呀~~ no呀~~~
作者: carolee    時間: 2010-2-8 23:08

好可愛! 真係嗲死人

歡迎光臨 PARROT-TREE (http://forum.parrot-tree.com/) Powered by Discuz! 7.2