返回列表 發帖
泊車地方同曬雀地方近唔近,完全唔熟靑衣,但好想一齊曬雀

北區都出青衣啦!南區出青衣最多咪搭地鐵去
tsw 發表於 2012-4-17 00:29

查下先
咁大個人仲係乜地方都唔識去

泊車地方同曬雀地方近唔近,完全唔熟靑衣,但好想一齊曬雀
makjoe 發表於 2012-4-17 08:22

好近......
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

係未搭MTR去東涌

係未搭MTR去東涌
Jill 發表於 2012-4-17 21:58

係東涌線至真.......
家中鸚鵡 - 三囝大逹摩 (阿奇 )十分多話可愛
            - 大仔雞尾- 已經在別的地方
            - 二囡小達 (阿一)飛走了,但還尋找中

係東涌線至真.......
Mr_fran 發表於 2012-4-17 23:00

唉呀..
傻左
咁跟住點去

今次我一定要去........ 東涌線總站落車??
公司CaII我都唔理...

今次我一定要去........ 東涌線總站落車??
公司CaII我都唔理...
Daddy 發表於 2012-4-17 23:35

真唔真

在青衣站落車
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

暫時報住名先,最終要睇能否清晒d工作!

好希望當日天氣適合曬雀啦!會禱告的。

齊齊禱告,1/5陽光普照
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

暫時報住名先,最終要睇能否清晒d工作!
ngkare 發表於 2012-4-17 23:47

你都係tick簿咋ma~
俾少d homewok學生,你ma唔使咁多野做~~

係囉唔好等我難得出泥先泥落雨..
天呀..中意我啦

5月1日,大家曬雀啦!我無時間唔去啦!
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

因為我有小丙要餵~我只有青衣公園可以到咋~其他公園~我一去到就要回頭餵雀~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

因為我有小丙要餵~我只有青衣公園可以到咋~其他公園~我一去到就要回頭餵雀~
風中飛鸚 發表於 2012-4-25 00:07

接班人琛哥呢?!

你地大約係邊個位置?

現在都不知天氣如何,過兩天再決定,地點就不會改,日期就............

我都想去.....

係咪照舊上次果度????几點呢????