返回列表 發帖
你咁多葵~~搵大仙做供應商就無死啦~~
養鳥新丁 發表於 2012-4-25 00:15

我D籠一枝木棍都冇~因為全部同我粉碎哂

我要呀我要呀 ~或者你俾一枝枝我~我自己鋸都得~咁唔會咁麻煩到你
遲D我俾片你睇下我隻橙葵點玩木塊呀~我都服左佢
louisa20047 發表於 2012-4-25 00:20

佢唔會係用黎砌積木褂
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

oops~
我429唔去...  希望其他雀雀咬得開心~
Zeta_KM 發表於 2012-4-25 00:19

我429都去唔到~完先打算去~點知......

我429都去唔到~完先打算去~點知......
louisa20047 發表於 2012-4-25 00:23

~~~~~~哂氣

未去皮龍眼樹枝啱鸚鵡咬,好似得10枝,先到先得,大過多嘢,無手攞
tsw 發表於 2012-4-25 00:18

多謝大仙!我要1枝
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

佢唔會係用黎砌積木褂
Zeta_KM 發表於 2012-4-25 00:22

佢會放係個身上/頭頂/翼底......~之後梳毛~
如果好細粒~佢會放入毛底/眼皮~之後再梳毛

louisa20047 發表於 2012-4-25 00:26

特技表演

~~~~~~哂氣
養鳥新丁 發表於 2012-4-25 00:24

咁我本來真係打算帶大狗狗去嘛

louisa20047 發表於 2012-4-25 00:26

佢好似以前d淑女練平衡o甘, 放d書o係頭行直線
XDDDDD
有Love Bird 魔怪 *Kiwi*
還有好o爹的  小紅肩*瓜子*
在彩虹橋繼續活躍  紅腹錐尾*火腩*
多左一隻嘈之巴閉的  紅額錐尾*Barbie*

特技表演
養鳥新丁 發表於 2012-4-25 00:27

次次都睇到笑死我

咁我本來真係打算帶大狗狗去嘛
louisa20047 發表於 2012-4-25 00:28

健康要緊.....照顧返好先啦~~~大把機會

我要呀我要呀 ~或者你俾一枝枝我~我自己鋸都得~咁唔會咁麻煩到你
louisa20047 發表於 2012-4-25 00:20

咁勁,就用番石榴樹,一定咬唔到,下次聚會一星期前搵我正定先
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手

佢好似以前d淑女練平衡o甘, 放d書o係頭行直線
XDDDDD
Zeta_KM 發表於 2012-4-25 00:28

佢仲會抓舊野係手上~高舉~再伸個頭落肚腩度梳毛~但係個FEEL勁似D人有大肚腩R肚腩咁

tsw 發表於 2012-4-25 00:29

知道 ~勞煩大仙啦

我地城市人.. 想搵條木都難...

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

大仙我429唔去
有冇好心朋友可以幫我拎?
我51小聚會去

大仙你係未拎唔同既木俾細雞細b咬?
幾硬你都咁了解

未去皮龍眼樹枝啱鸚鵡咬,好似得10枝,先到先得,大過多嘢,無手攞
tsw 發表於 2012-4-25 00:18

大仙~ 請問可否比1支我呢?    謝謝!!!!

大仙我429唔去
有冇好心朋友可以幫我拎?
我51小聚會去
Jill 發表於 2012-4-25 14:44

由啤梨交俾好嗎?
天狼星大仙養隻牛牛
乜都唔識新手中新手