返回列表 發帖
好精彩

現場一樣,多謝分享!

睇完先知最好的在家中~~~

p.s偷偷地去睇雀唔叫我地, 怕我地做電燈膽?

多謝分享~
去到一定好開心~

睇個D咬毛雀淨係條頸無毛....
其實係咪比其他雀蝦...咬曬佢D毛呀...
玫瑰葵花 ENVY仔

應援團 : Capricorn_1977_@Hotmail.com

☆☆我在窗台無籠放養雀雀☆☆
相思、彩鳳、愛情烏、雞尾、珍達…
每日食、瞓、玩 ,食、瞓、玩,食、瞓、玩 .....

應援團 : Capricorn_1977_@Hotmail.com

非常精彩 .....

非常精彩 .....
tsw 發表於 2010-5-22 05:25

"ANgel & Devil" 走左啦終於~~
我鍾意你用葵花相~

1# clymcm  

藍色果隻雀好科幻,
仲有一隻似帶左假髮o既大法官
Ming 發表於 2010-5-22 03:09

大法官個把秀髮仲亮麗過假髮~

多謝分享~
去到一定好開心~

睇個D咬毛雀淨係條頸無毛....
其實係咪比其他雀蝦...咬曬佢D毛呀...
mavisweet 發表於 2010-5-22 01:55

我都想知...
我一入場, 迎面飛撲埋黎既第一隻已經係無頸毛太陽..
我第一時間諗 "難道太陽咬毛都咁流行??"

睇完先知最好的在家中~~~

p.s偷偷地去睇雀唔叫我地, 怕我地做電燈膽?
layer 發表於 2010-5-22 01:29

AR AR~~
我本來想拍個幾隻灰鸚講 "Or Hi Yo"
不過我一舉機佢地收口, 唔拍個陣又係咁講...
俾高智商既動物蝦我....

好精彩
去過日本好多次都唔知有鸚鵡睇,浪費
下次去(n 年後)一定要去探佢地.
多謝分享.

好精彩
去過日本好多次都唔知有鸚鵡睇,浪費
下次去(n 年後)一定要去探佢地.
多謝分享.
爆谷 發表於 2010-5-22 09:24

你d小朋友都係想去睇thomas多d.....
唔怕果度都可以餵鸚鵡
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

你d小朋友都係想去睇thomas多d.....http://puffingbilly.com.au/images/image/Thomas(1).jpg
唔怕果度都可以餵鸚鵡
Cozzy 發表於 2010-5-22 09:27

cozzy, 佢地緊係想,但係諗起坐長途機真係有 d 驚. d 人仔困多一陣都發脾氣

cozzy, 佢地緊係想,但係諗起坐長途機真係有 d 驚. d 人仔困多一陣都發脾氣
爆谷 發表於 2010-5-22 09:34

可以坐的要轉機的.....分2次4-5小時
係wow thomas大電影好唔好睇呀?
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

爆谷 發表於 2010-5-22 09:34

困多一陣都發脾氣~同d鸚鵡無分別
提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

可以坐的要轉機的.....分2次4-5小時
係wow thomas大電影好唔好睇呀?
Cozzy 發表於 2010-5-22 09:37

分兩程又可以諗下喎,真係要去再問你要多d資料。
尋日一睇完,仔仔話好好睇呀,聽日再睇啦。
我心諗,唔好卦....

JoeLee 發表於 2010-5-22 09:37

係呀,鸚鵡仔同人仔真係幾似ga

JoeLee 發表於 2010-5-22 09:37

係呀,鸚鵡仔同人仔真係幾似ga