返回列表 發帖

新成員 - SnowB

早期入的
父母是Super Snow X Snow
超期待長大後的樣子

粟米 - LB
薄荷 - LB

有新歡~?
d紋好得意~~

恭喜你...你已經徹底中晒豹紋毒
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

有新歡~?
d紋好得意~~
layer 發表於 2010-8-23 01:17

係呀....暫時好得意lo =[
粟米 - LB
薄荷 - LB

恭喜你...你已經徹底中晒豹紋毒
ching924 發表於 2010-8-23 11:10

夠了,係時間又Save下錢
粟米 - LB
薄荷 - LB

夠了,係時間又Save下錢
Saiga 發表於 2010-8-23 22:30

算把la....你都係鍾意買玩具架la
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

算把la....你都係鍾意買玩具架la
Cozzy 發表於 2010-8-23 23:30

已經唔買ga la....
開左學會Keep住番工搵錢
粟米 - LB
薄荷 - LB

越來越鐘意守宮
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

越來越鐘意守宮
TABO123456 發表於 2010-8-24 00:45

一齊加入爬蟲大家庭
粟米 - LB
薄荷 - LB

一齊加入爬蟲大家庭
Saiga 發表於 24-8-2010 08:38 AM

毒人於不義呀
和尚(Hello仔) 灰鸚(可樂) LB(呀細&Lucky)
fb:http://www.facebook.com/profile. ... 47437938&v=info

毒人於不義呀
ching924 發表於 2010-8-24 10:28

無計la...
粟米 - LB
薄荷 - LB

是否好易繁殖?
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

繁殖都叫易既,不過 "夫蛋" 要控溫同濕
粟米 - LB
薄荷 - LB

嘩 ... 想毒死人咩 明知我暗戀snow好耐
好彩屋企人唔比養蟀有錢無錢都唔洗稔無得買

嘩 ... 想毒死人咩 明知我暗戀snow好耐
好彩屋企人唔比養蟀有錢無錢都唔洗稔無得買
小草妹 發表於 2011-4-9 09:31

唔一定要食蟀ga ma

粟米 - LB
薄荷 - LB

蟀我就反而大把丫~我想問買賣是否合法~?
如果黑市買賣好麻煩~如果要偷偷地養我情願唔養~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

蟀我就反而大把丫~我想問買賣是否合法~?
如果黑市買賣好麻煩~如果要偷偷地養我情願唔養~
風中飛鸚 發表於 2011-4-9 13:00

蟀冇事既,畢竟昆蟲既繁殖量往往係超出所想
我之前都有自行繁殖蟀,不過養唔大之後就冇再試lu
粟米 - LB
薄荷 - LB

唔一定要食蟀ga ma

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/184664 ...
Saiga 發表於 2011-4-9 11:50

杜比亞我更加接受唔到 咪玩啦