返回列表 發帖
都可以止下"想買機毒"呀~~~
layer 發表於 2010-4-25 12:04

比部機我用.........
佢都係想毒我買部再好d既機
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

尾4相中人係咪姓周 叫身雀

尾4相中人係咪姓周 叫身雀
ching924 發表於 2010-4-25 13:02

唔係係鸚鵡樹~~~~
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

咁應該著返件啡色衫染返個綠色頭先岩

係朋友買左新樹比左佢部機我無限期試玩........
佢驚毒我唔死
Cozzy 發表於 2010-4-25 12:02

我要...我要無限期試玩........

我要...我要無限期試玩........
ktok 發表於 2010-4-25 21:02

我依家咪係law
我係永恆的新手

岩岩一睇....心諗個mc咁靚既........
原來係唐寧

Cozzy好快出post, 影咗好多靚相.

好多謝你出席幫忙
ONON

唔好客氣,我都係去玩姐.....
依家係度訓練最小型的空軍.......
希望佢地學好所成可以為樹樹服務
我係永恆的新手

唔好客氣,我都係去玩姐.....
依家係度訓練最小型的空軍.......
希望佢地學好所成可以為樹樹服務
Cozzy 發表於 26-4-2010 23:15

你兩隻彩鳳已經好勁,  下次可以介紹比市民知道, 彩鳳都可以訓係練得好好.
ONON

你兩隻彩鳳已經好勁,  下次可以介紹比市民知道, 彩鳳都可以訓係練得好好.
OnOn 發表於 2010-4-26 23:29

佢地三隻都仲要訓練下,最近發現左我之前用variable ratio reinforcement 唔係吟好, 所以轉返用continuous reinforcement......
希望佢地會做得好d la
我係永恆的新手