返回列表 發帖

紫藍驚現, 大M見牙唔見眼~

開心到佢呢~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

哈哈...個個時間...每個人都向度抽隻紫藍水...

今日比我地摸洩晒....
對不起
20091129 - 太陽帝國 之 宏圖霸業  
http://forum.parrot-tree.com/viewthread.php?tid=6834

見到紫藍~藍藍, 大家今日真係好開心呀!
我有13隻可愛寵物:
-1隻金毛尋回狗(Empire),-6隻(陸龜&水龜)  
-2隻灰鸚 (糖水&呀妹)-1隻迷你金(牛牛)
-1隻LB (豆豆)-2隻雞尾(寶寶&貝貝)
(6隻八哥狗~在心中, 彩虹橋再遇!)

簡直係進入瘋狂狀態...之後仲要跌架...隻隻飛起晒...

哈哈! 實在太正了,
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

果日睇見你地係台度爭同紫藍影相都已經好好笑
波子(塞仔), 拖肥 & 肥妹(LB)
八週年(塞仔)

大m咁早醉左啦~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我地咁仲意紫藍金剛,不如集中所有金剛友,夾錢買隻輪流養啦
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

大m係酒不醉人人自醉, 唔緊要喇, 套用大m名句:開心吖嘛
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

On behalf of 藍藍 and Mimi, thank you all for the nice party.
Stephen

On behalf of 藍藍 and Mimi, thank you all for the nice party.
Boss 發表於 2009-12-1 13:34

多謝你光臨~令到當場氣氛推致高峰, 下次再黎玩過啦!

我好喜歡Mimi呀....好有型好乖

Hi boss~~
Gorgeous macaw you've got.
My sun conure Hello licked your macaw's toes.
Haha
FYI, there's a tv programme on Hyacinth Macaws this Sunday night at 10 p.m.
(ATV World I believe)
Thanks and regards,
http://forum.parrot-tree.com/viewthread.php?tid=6834

多年冇見你,都冇乜點變丫.風彩依然,好多謝你帶隻鸚鵡黎~藍藍比起5年前,頭部明顯增大.
不過我地實在太忘形了~應該將藍藍放在固定企位~各會員輪流行近拍照,咁就唔洗手過手.
辦法就係你多d參加我們聚會,等我們多見藍藍,咁就good啦~

多年冇見你,都冇乜點變丫.風彩依然,好多謝你帶隻鸚鵡黎~藍藍比起5年前,頭部明顯增大.
不過我地實在太忘形了~應該將藍藍放在固定企位~各會員輪流行近拍照,咁就唔洗手過手.
辦法就係你多d參加我們聚會,等我們多見藍 ...
風中飛鸚 發表於 2009-12-1 16:07

飛鷹,見唔見到佢隻Mimi丫!好大咪

飛鷹,見唔見到佢隻Mimi丫!好大咪
MANDYLEAD 發表於 2009-12-1 16:47

Mandy,
請問邊隻係Mimi?

隻狗仔丫~好鬼靚.因為我本身好喜歡狗,但家庭環境唔容許~所以唔咁行近(費是毒親就大獲)

第一次親眼見到亞拉斯加雪橇,好鬼型丫!不過好肥丫!但好乖丫!我摸到佢丫
紫藍金剛又係第一次見!我都摸到佢丫!呢次聚會好正丫!