返回列表 發帖

2010 0411 Parrot Tree BBQ

Sorry a little bit late

[youtube]7ObJjn8drkw&layer_token=2a64e1029c87ecb[/youtube]

我喜歡咁睇相~點整架~會佔用鸚鵡樹位置嗎?~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

Wow.... 完全經過細心編排...........好好... 正

我們真有福.  謝過!
ONON

風中飛鸚 發表於 15-4-2010 23:34

唔會!
ONON

真係好精彩
Thank you so much
《唯一缺點係見唔到我隻迷你金》講笑

風中飛鸚 發表於 2010-4-15 23:34

用 window video maker 再post 上youtube 就ok la

Wow.... 完全經過細心編排...........好好... 正

我們真有福.  謝過!
OnOn 發表於 2010-4-15 23:38

我次次都冇帶雀, 你哋冇趕我走.係我有福至真

真係好精彩
Thank you so much
《唯一缺點係見唔到我隻迷你金》講笑
g1113lung 發表於 2010-4-15 23:50

下~下~ 次幫你影返吓

下~下~ 次幫你影返吓
Maoe 發表於 2010-4-16 00:03

多謝!
依.............咁我下次要著番套西裝至得

風中飛鸚 發表於 2010-4-15 23:34

星期6我教你丫

灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

精彩 !
提姆那灰鸚鵡 -- 寶寶
剛果灰鸚鵡 -- 晴晴

影得好靚呀

玫瑰葵花 ENVY仔

請用心照顧鸚鵡

好有心思編輯

亞貓~ 好正喎 !
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝