返回列表 發帖

Pet Fiesta寵物嘉年華2010@EMax~隨手拍

都係隨手影下.....唔係影得好好.
估唔到係第一個交相
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我係直頭相機都冇帶...

使唔使咁快有相~~~
thanks!

因為唔識後期制作,所以.........
可以快小小........
可能差小小...........
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

我係直頭相機都冇帶...
楚峰 發表於 2010-4-24 23:45

你有帶你既一片痴心就夠啦~~

Cozzy 發表於 2010-4-24 23:53

唔好咁講~~
多謝咁快share相~~

使唔使咁快有相~~~
thanks!
layer 發表於 2010-4-24 23:49

影得你好...............

Cozzy 發表於 2010-4-24 23:53

你點解唔放隻彩鳳飛埋去唐寧度呀?!?

你唔提我??????你早的提我ar ma!!!!
我係永恆的新手

影得好

多謝分享
啲鸚鵡同唐寧都影得好靚呀

我今日,淨係影左三幾張,
睇下人地個d算數!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

cool你今日可以入好多會wow......
我係永恆的新手

Cozzy 發表於 2010-4-25 01:05

哈..........其實今天見到的多數我以是會員......

Cozzy 發表於 2010-4-25 01:05

ha 其實多數我以是會員

ha 其實多數我以是會員
cool 發表於 2010-4-25 01:11

你晤係會員......?

COZZY, 唔該晒啊! 掛住玩我哋都冇乜影相tim!

你係唔係換咗新相機呀?

你有帶你既一片痴心就夠啦~~

唔好咁講~~
多謝咁快share相~~
layer 發表於 2010-4-25 00:05

我去到冇唐寧睇呀...=0=

新機果然正

COZZY, 唔該晒啊! 掛住玩我哋都冇乜影相tim!

你係唔係換咗新相機呀?
carolee 發表於 2010-4-25 08:59

係朋友買左新樹比左佢部機我無限期試玩........
佢驚毒我唔死
我係永恆的新手

係朋友買左新樹比左佢部機我無限期試玩........
佢驚毒我唔死
Cozzy 發表於 2010-4-25 12:02

都可以止下"想買機毒"呀~~~