返回列表 發帖

424 - Pet Fiesta寵物物嘉年華@Emax

有其他寵物展出喔~~

睇龜龜~~@w@

睇狗狗~~@w@

成功阻嚇參觀者養鸚鵡的意欲~

小卡比訓練中~~~

入錢~~~

開翼翼~

要RR~~

好多人喔~

累了喝水~~

扮friend爭野食~~XDD

招牌動作~~

小朋友累了~

兩男一女. . .嬲

唐寧, 靚女~

去睇靚女~

成功引人注意~唐寧見到好開心~~XD

玩下先~~@W@

開餐~食鸚鵡. . 係食下午茶~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

時間捕捉得很好

時間捕捉得很好
Edward 發表於 2010-4-25 11:02

室內d光好難控制. . /w\

唐0一發現親鏡頭都招牌笑~
就算唔望鏡都無一張相會走樣

專業

唐0一發現親鏡頭都招牌笑~
就算唔望鏡都無一張相會走樣

專業
clymcm 發表於 2010-4-25 11:14

都唔係架......我地一行人有用雀雀去引佢架......
我放左v仔係機頂.......
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

都唔係架......我地一行人有用雀雀去引佢架......
我放左v仔係機頂.......
Cozzy 發表於 2010-4-25 12:00

係呀~
我都出動左我阿囝先吸引到佢~~~
之後d男士都即刻拎雀"聊"靚女~~~

之後我地出動左重形兵器,吵吵......
可惜佢要做大廚.....無時間睇
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

之後我地出動左重形兵器,吵吵......
可惜佢要做大廚.....無時間睇
Cozzy 發表於 2010-4-25 12:27

吵吵好可愛~~~
不過發仔比吵吵更吵~~

原來幕後係咁辛酸

辛苦晒各位!

原來幕後係咁辛酸

辛苦晒各位!
clymcm 發表於 2010-4-25 12:43

仲要同d影相佬.....逼......逼......逼
我係永恆的新手

本身都諗住琴日去架...不過冇時間
而加睇相黎解下隱先

本身都諗住琴日去架...不過冇時間
而加睇相黎解下隱先
ching924 發表於 2010-4-25 12:57

不能解癮, 愈看愈加深~~

而加都好想即刻搭車飛出去
不過細佬病左呀媽唔放心我自己一個出九龍

而加都好想即刻搭車飛出去
不過細佬病左呀媽唔放心我自己一個出九龍
ching924 發表於 2010-4-25 13:06

叫layer姐姐,楚峰哥哥同你出la.....
我係永恆的新手

冇啦  唯有等下次lor

吵吵好可愛~~~
不過發仔比吵吵更吵~~
layer 發表於 2010-4-25 12:30
hl
所以話要比嘈音, 我屋企LEE兩隻仲唔WIN硬, 除非有人養軍艦啦
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

hl
所以話要比嘈音, 我屋企LEE兩隻仲唔WIN硬, 除非有人養軍艦啦
YVONNE 發表於 2010-4-25 19:36

主席發起,我地要合資比的士錢送佢地番屋企
我係永恆的新手

hl
YVONNE 發表於 2010-4-25 19:36

我唔驚訝佢地嘈,
我比較好奇你地住邊度, 係咪深山野嶺無鄰居?~
唔係一早俾鄰居