返回列表 發帖

Pet Fiesta 樹樹型男篇

喪bill同場加映表演

呢位先生...唔該趴埋牆.....搜身

搵班雀雀搜主席身

型男篇...
怪唔得主席唔望鏡頭啦
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

simon, sorry我見到歡歡咬你隻手呀, 佢昨日似係發晒睥4, 我都俾佢咬左幾野呀

5# carmenchungkm

歡歡話唔定想食手指餅a_a

主席個背影最型!!!!!!!!!!!!!

ktok 發表於 2010-4-25 20:46

下次你可以上去la因為已經唔係得我有上手彩鳳....
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

第一張是那個會員...有d似都市閒情煮野食個個營養師

ktok 發表於 2010-4-25 20:46

而你最有眼光~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

第一張是那個會員...有d似都市閒情煮野食個個營養師
sk910113 發表於 2010-4-25 21:15

他是蘇打綠西門...

5# carmenchungkm

HAHA, 點解我冇咗果段記憶既?? 我諗黎諗去都諗唔起喎~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

下次你可以上去la因為已經唔係得我有上手彩鳳....
Cozzy 發表於 2010-4-25 21:03

唔得la....你係彩鳳邦邦主,我只不過係跟班,你最適合

半邊面楚峰好正..................

半邊面楚峰好正..................
cool 發表於 2010-4-26 10:26

好明顯...我比飛鸚好少少...
個個都有正面...我都仲有半邊面...
飛鸚邊半邊都冇...

1楚峰半邊面比全蛋麵正~

2果張相叫賭神相.已經迷死萬千少女,在旺角炒賣情況已經出現失控~警方已經控制唔到~要出動解放軍~
(泰國背後都可能係為e張相先咁亂)

3第一張相點解你覺得熟口面?可能在頭號通緝犯海報見過嗎?

4樹樹型男多,需要分開男女會員年費嗎?男50女500,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

1楚峰半邊面比全蛋麵正~

2果張相叫賭神相.已經迷死萬千少女,在旺角炒賣情況已經出現失控~警方已經控制唔到~要出動解放軍~
(泰國背後都可能係為e張相先咁亂)

3第一張相點解你覺得熟口面?可能在頭號通緝犯海報見 ...
風中飛鸚 發表於 2010-4-26 11:18

你又出"蕉".............

會場好熱鬧呢,主席個背影.......係'影后'

果d係叫背肌~