返回列表 發帖

洗完白白, 一邊吹住風扇晒太陽, 一邊戴歌戴舞

風扇真係一個好偉大嘅發明, 初頭冇開, 小雲小寶直情熱到冇晒表情, 開咗之後就好開心咁跳舞

勁呀,真係超可愛
用相機架黎做架,真係利害

小雲小寶好可愛呀!

好可愛~

其實開風扇曬太陽唔辛苦, 日日曬都唔驚中署

小寶一定爽過小雲, 你睇佢笑到合唔埋個口
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

小寶一定爽過小雲, 你睇佢笑到合唔埋個口
sesese 發表於 2010-6-20 01:26

haha~妳都覺得牙? 小寶真係笑得好開心!

其實開風扇曬太陽唔辛苦, 日日曬都唔驚中署
大飛 發表於 2010-6-20 00:34

係呀, 小雲小寶吉吉而家都好鍾意吹住風扇晒太陽, 個樣好舒服!

勁呀,真係超可愛
用相機架黎做架,真係利害
alex00056 發表於 2010-6-19 23:46

謝謝你稱讚他們可愛呀!

其實呢款diy企架好普遍, 楚峄一個星期都整幾個

好可愛~
layer 發表於 2010-6-20 00:14

謝謝妳稱讚他們呀!

小雲小寶好可愛呀!
tsw 發表於 2010-6-19 23:51

謝謝你稱讚小雲小寶呀! 希望有機會佢哋可以同你隻靚大白細雞一齊玩吖!

戴歌戴舞<----呢個 形容得好正~~

小雲小寶多表情多動作,只係望住佢哋已經係一件嘗心樂事,好開心
命都長幾年
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

謝謝你稱讚小雲小寶呀! 希望有機會佢哋可以同你隻靚大白細雞一齊玩吖!
carolee 發表於 2010-6-20 11:52

好有機會,大白幫十灰鹦幫Bo............,一齊玩吖!

好呀! 幫灰鸚練吓個膽
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

我一直都想再入灰鹦幫,但一定俾太太小丙

我一直都想再入灰鹦幫,但一定俾太太小丙
tsw 發表於 2010-6-20 18:13

無可能! 佢會比你更着迷

Tips: 先斬後奏 米已成炊,小小丙又有何相干?!
淺灰鸚 =晴晴, 女

隻老虎先斬我後奏衷歌

隻老虎先斬我後奏衷歌
tsw 發表於 2010-6-20 18:37

咁你要識 do 先得喇! 用行動向佢保證自己100%負責照顧d灰鸚,唔駛老婆粗心
淺灰鸚 =晴晴, 女

大白真係有D令我心動..........................