返回列表 發帖
我就念過呢個問題,金仔係我道一定冇事,比返就分分鐘九死一生會被人道xx,我唔想佢有事,佢係有生命唔係貨物
kendcsxaz 發表於 2010-6-8 10:10

20# kendcsxaz
我就係覺得佢唔係貨物,有無醫生証明都唔換,點知其他有無呢!所以我問你大圍醫生有無話千幾元係點醫?
以我為例,青bb食21天藥(抗生素baytril益生菌synbiotic)只要$419,後因傷風再加另外強d抗生素(zithromax)及傷風藥水(bena)都係$180, 抗生素藥好平。
如要抗生素氣體,就要購買霧化機,我在香港買$1500,但是我知道淘寶二百幾蚊有交易,而氣體抗生素藥水要十字藥房訂,4-5天有貨。(我知道是因為我的2個兒子有氣管問題,以前經常要進出醫院,現在病發就在家主處理)
所以我覺得藥唔係問題,只係化驗就貴,但不是每天都要化驗下~
藍頭亞瑪遜-青BB
灰鸚-豬豬
亞歷山大-亞力 和 長咀
原種雞尾-烏卒卒
珍珠雞尾-花哩碌

我就係覺得佢唔係貨物,有無醫生証明都唔換,點知其他有無呢!所以我問你大圍醫生有無話千幾元係點醫?
以我為例,青bb食21天藥(抗生素baytril益生菌synbiotic)只要$419,後因傷風再加另外強d抗生 ...
yokojune 發表於 2010-6-8 13:01

yokojune~青bb睇邊個醫生ga?
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

以我為例,青bb食21天藥(抗生素baytril益生菌synbiotic)只要$419,後因傷風再加另外強d抗生 ...
yokojune 發表於 2010-6-8 13:01

每日診金留醫1000藥另計吸氣200-3個鐘食奶200x光600-800晚上帶走明早返去

金仔要留醫 ?? 甘病...... 有無同雀店溝通?

金仔要留醫 ?? 甘病...... 有無同雀店溝通?
adaleung22 發表於 2010-6-8 13:43

要觀察幾日,末

42# BoBoBoBo
費時話我買廣告,我pm你,我楝佢係有原因嘅。你check pm。
藍頭亞瑪遜-青BB
灰鸚-豬豬
原種雞尾-烏卒卒
珍珠雞尾-花哩碌

42# BoBoBoBo
費時話我買廣告,我pm你,我楝佢係有原因嘅。你check pm。
yokojune 發表於 2010-6-8 14:48

我又check

我又check
kendcsxaz 發表於 2010-6-8 15:14

我都check
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

我都想check

我都想知喔~~thanks~~

我又排下隊先~
大肚腩爸爸唔該你我又想知呀~~

can u pm me also????

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

我又想知得唔得?

我都好想知呀,唔該晒(條龍越黎越長)

我都好想知呀, thanks!

不如私下pm我,唔想用了金仔版面另佢添麻煩,謝謝!
藍頭亞瑪遜-青BB
灰鸚-豬豬
原種雞尾-烏卒卒
珍珠雞尾-花哩碌

me too pls

你好呀
金仔而加點呀??