返回列表 發帖

聽日有無人曬鸚鵡?

聽日有無人曬鸚鵡?

下午好熱wow
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

去游水晒鸚鵡乾~游完有得食~(講笑)

天氣太熱可以選擇早上晒雀~10:30分前的太陽都OK架~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

天氣太熱啦!晒死

朝朝早7點幾個太陽晒入間房都熱死人,所以早上6、7點幾晒雀都唔錯
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

10:30前, 5:00後會唔會好D?

我每朝早8:30至9:30游水~未見過太陽是圓或是方~是這兩天早上才見丁多太陽~(太陽好耐冇番黎香港啦)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

游水? 我鍾意去沙灘~~ 幾時可以鸚鵡沙灘加游水~~

西貢銀綫灣、清水灣加鸚鵡沙龍
淺灰鸚 =晴晴, 女

想去清水一灘港島大浪灣好似少D人.  西貢銀X灣個頭去放紙(妖)

放紙鳶好似好深奧嘅玩意~未放過
淺灰鸚 =晴晴, 女

聽日去邊到晒@@?

放鸚鵡形紙鳶

朝頭早六點, 沙頭角快閃曬雀....

今日好鬼死熱, 沙頭角早上七點已經二十八度....

屯門好嗎??

Louis 發表於 2010-6-19 21:40

點解唔搵我呀,下次一齊去中英衘飲茶

我晌屋企門口晒.....

有冇人係屯門曬丫

Louis 發表於 2010-6-19 21:40

我阿伯係沙頭角住,係咪一齊先,我叫他開船過黎。:p

18# 棉花綠茶