返回列表 發帖
2 分鐘前..不用上班嗎=.=?

#19 shania662

哈哈,我都係師奶,都估到你係師奶,好多師奶都比較"直接"
大家都愛鸚鵡,我估只會記住鸚鵡幾可愛,唔會記住言談上 ge 誤會 ge.
花 d 時間搵下資料先啦,唔好心急.

20# clymcm
蔥師奶,咩你估唔到佢係師奶咩?
咁你估係咩人?

咁多位, 真係唔好意思. 可能係我心急. 非常sorry, sorry...
我唔係咩小朋友, 我只係一個普通既師奶嚟. 不過好鐘意小動物
shania662 發表於 2010-6-14 13:17

又唔駛唔好意思,
講真,星期六、日響雀街"吹雞",
真係可以彈出十個八個會員出黎…

好似尋日咁,我響雀街已經撞到三五七個會員,
有時約都未必約到咁多,
出去睇下,問下,聽下,八下,
你就會知多d,學多d,理解多d!
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

20# clymcm
咁你估係咩人?
爆谷 發表於 2010-6-14 14:26

花師奶, 實不相瞞..
係師奶門系裡面, 我只係新手
雖然"直接"級數不弱

日後還請多多指教!

20# clymcm
咁你估係咩人?
爆谷 發表於 2010-6-14 14:26

你咁少information就估到? 果然閱人無數
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

我要返工架, 不過係食飯時間上網, 而家係偷雞上嚟

25# clymcm
指教?唔敢當. 研究下就得.

26# BoBoBoBo
唔好咁講啦,我
同以前讀 ge 學科有 d 關係姐.
再加d運氣先估中.

27# shania662
偷雞呢樣野,我諗都唔少樹友做緊.大家小心老世隨時出現.

26# BoBoBoBo
唔好咁講啦,我
同以前讀 ge 學科有 d 關係姐.
再加d運氣先估中.
爆谷 發表於 2010-6-14 15:01

Psycho?
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

27# shania662
偷雞呢樣野,我諗都唔少樹友做緊.大家小心老世隨時出現.
爆谷 發表於 2010-6-14 15:02

我偷緊……
灰鸚係大b哥,迷你金剛係大舊金,
lovebird係b仔,b女同埋福仔…
2012•04•27,我最愛、最鍚、最乖的大舊金走了。。。
2012•05•04,大舊金跟我們回家了。。。
大舊金走左之後,新回來的是細七…

31# BoBoBoBo
你真係聰明

31# BoBoBoBo
你真係聰明
爆谷 發表於 2010-6-14 15:09

非一般師奶

呢個post變左師奶交流區~~~~

我偷緊……
mmchu 發表於 2010-6-14 15:07

我都係......
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

非一般師奶
clymcm 發表於 2010-6-14 15:13

你係快閃師奶~打一句~即閃~Offline 唔會比老細捉到
淺灰鸚 =晴晴, 女

你係快閃師奶~打一句~即閃~Offline 唔會比老細捉到
BoBoBoBo 發表於 2010-6-14 15:18

俾你發現左tim~
出得黎行, 小心小心!

其實樹樹係咪有好多師奶呢?
不過你地呢 d 職業女性,唔係百份百師奶

呢個post變左師奶交流區~~~~
layer 發表於 2010-6-14 15:15

再唔係可以進化做心理研討區
你可以繼續派文具測EQ~