返回列表 發帖

快閃交相

快閃交相..............
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

再加相~~~~~~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

甘多相正.................

有ktok 同Louis?
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

有ktok 同Louis?
BoBoBoBo 發表於 2010-6-12 22:30

KTOK同cheerios
我係永恆的新手

KTOK同cheerios
Cozzy 發表於 2010-6-12 22:33

蕃薯同v 仔真係有計傾咁wow!
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

蕃薯同v 仔真係有計傾咁wow!
BoBoBoBo 發表於 2010-6-12 22:36

v仔會嚇佢..........
我係永恆的新手

v仔會嚇佢..........
Cozzy 發表於 2010-6-12 22:38

又會咁嘅?
淺灰鸚 =晴晴, 女

又會咁嘅?
BoBoBoBo 發表於 2010-6-12 22:50

v仔好好好惡野......唔打雀但嚇雀
我係永恆的新手

good photo.........

v仔好好好惡野......唔打雀但嚇雀
Cozzy 發表於 2010-6-12 22:56

原來雀不可以貌相 ,矮仔真多計 ,細隻唔代表好蝦
v 仔都似主人
~ 大隻身影~唔等於係惡人~
~細隻v 仔~唔等於佢唔惡~
淺灰鸚 =晴晴, 女

原來雀不可以貌相 ,矮仔真多計 ,細隻唔代表好蝦
BoBoBoBo 發表於 2010-6-12 23:15

king david 都好小只......
我係永恆的新手

king david 都好小只......
Cozzy 發表於 2010-6-12 23:16

如果用King David 比喻 v 仔,你呢個巨人....小心d喇
淺灰鸚 =晴晴, 女

如果用King David 比喻 v 仔,你呢個巨人....小心d喇
BoBoBoBo 發表於 2010-6-12 23:22

唔怕我地friend來的
我係永恆的新手

嗚嗚今日要番工黎唔到
下星期一定到!!
聽日唔落雨既話快閃西貢呀~~(打緊雷 ||)
但我又要去十六兩拎沖涼粉, 點算呢..

一睇就知係沙膽英同喪BILL

嗚嗚今日要番工黎唔到
下星期一定到!!
聽日唔落雨既話快閃西貢呀~~(打緊雷 ||)
但我又要去十六兩拎沖涼粉, 點算呢..
Mandy 發表於 2010-6-13 00:57

我睇下閃唔閃到la!!!
我係永恆的新手

我睇下閃唔閃到la!!!
Cozzy 發表於 2010-6-13 01:11

師兄下星期六會唔會閃呀?

如閃我跟

師兄下星期六會唔會閃呀?

如閃我跟
clymcm 發表於 2010-6-13 07:44

好可能都會呀......
師妹......
我係永恆的新手