返回列表 發帖
整o左幾錢??
睇落唔會平...
$2000??
由不虞之道,攻其所不戒
msn:ex_plus@sinaman.com
一隻雞尾=戎仔

個摺頂天窗又幾棧鬼bor!

點解nike可以咁乖唔大叫架~~

1好多謝你分享~
2個天窗半開可以通風~全開可以出入~
3彈彈棍是我最喜歡的製作~因為鸚鵡玩落會非常中意~似自然界樹枝感覺~最好就係磨爪能力當堂高出百倍~
4彈彈棍是用不碎膠做~不易折斷~
5膠箱一定比鋼籠貴~鋼籠好處是耐用及粗用~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

整o左幾錢??
睇落唔會平...
$2000??
千古將材 發表於 2010-5-12 15:48

3XXX......

點解我覺得妳舍籠大過我個個既...

3XXX......
楚峰 發表於 2010-5-12 22:02

咪住...
尾三個數係無錯, 不過頭位有dd出入

咪住...
尾三個數係無錯, 不過頭位有dd出入
clymcm 發表於 2010-5-12 22:08

喎...原來妳咁有米架...仲要高少少...@@

點解我覺得妳舍籠大過我個個既...
楚峰 發表於 2010-5-12 22:05

nike籠矮過芬達籠~

18 x 20 x 30
可能只係擺左上個櫃面既錯角, 放心放心~

nike籠矮過芬達籠~

18 x 20 x 30
可能只係擺左上個櫃面既錯角, 放心放心~
clymcm 發表於 2010-5-12 22:11

又細D又貴D@@
果係難度上既分別...

喎...原來妳咁有米架...仲要高少少...@@
楚峰 發表於 2010-5-12 22:10

飛鸚話齋 "尺寸/難度/影響價錢~以難度高更影響~"

出得咁new null既籠, 我都唔好意思要飛鸚收正常價..
反正做得膠籠都預左豪, 一於徹底d豁出去!

我依家已經開始同婆婆們搶飯碗賣紙皮...我講真的~

出得咁new null既籠, 我都唔好意思要飛鸚收正常價..

clymcm 發表於 2010-5-12 22:19

真係......
我有d想做個鈦的玩下
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

I like 摺頂天窗,  good design
ONON

I like 摺頂天窗,  good design
OnOn 發表於 2010-5-12 22:22

(tsw, 原來有時公仔好好用)

浪漫滿屋
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

真係......
我有d想做個鈦的玩下
Cozzy 發表於 2010-5-12 22:21

師兄, 買左金剛先la
買la買la~

師兄, 買左金剛先la
買la買la~
clymcm 發表於 2010-5-12 22:28

買la買la~
深灰鸚 Timneh =寶寶, 仔
性格:沉默寡言, 身手敏捷, 胆大心細面皮厚. 斯斯文文, 具紳士風度
淺灰鸚 =晴晴, 女
性格:活潑好動愛說話, 粗心大意又細胆. 粗粗魯魯,野蠻小公主.

clymcm 發表於 2010-5-12 22:19

但亞加力cage好耐用wor!
at least 都10年啦!

真係......
我有d想做個的玩下
Cozzy 發表於 2010-5-12 22:21

鈦籠都有???????????

但亞加力cage好耐用wor!
at least 都10年啦!
coletrain 發表於 2010-5-12 22:41

卡左厚度la~

主力牆料厚 - 5.5mm (如我的卡尺準的話)