返回列表 發帖
40# clymcm

唔該晒!

鈦籠都有???????????
coletrain 發表於 2010-5-12 22:43

要custom就有......
raw materials 好貴...加工就ok 貴....
我個purchasing engineer同事幫我問緊
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

鈦籠都有???????????
coletrain 發表於 2010-5-12 22:43

有錢既話...鑽石籠都有丫...
有錢就可以用好多種材料都OK~

咪住...
尾三個數係無錯, 不過頭位有dd出入
clymcm 發表於 2010-5-12 22:08

咁計落我個都唔算貴
灰鸚BB鍾意食同唱歌,大葵發仔鍾意飛同非禮人,朱冠吵吵超鍾意食同大叫, 間中玩下大"蝦"細,愛情鳥Rolex同藍藍鍾愛飛上人頭扮鳳凰,五隻百厭星性格唔同,我全部都咁鍾意!

要custom就有......
raw materials 好貴...加工就ok 貴....
我個purchasing engineer同事幫我問緊
Cozzy 發表於 2010-5-12 22:55

咁你隻金剛咪可以吊住個鈦籠黎飛!

咁計落我個都唔算貴
YVONNE 發表於 2010-5-12 22:58

仲好so tim~, 一籠三養

有錢既話...鑽石籠都有丫...
有錢就可以用好多種材料都OK~
楚峰 發表於 2010-5-12 22:55

我個人一定唔會,
有錢都唔會咁洗!

咁你隻金剛咪可以吊住個鈦籠黎飛!
coletrain 發表於 2010-5-12 23:00

加埋cozzy一齊"泰山飛"都仲得~

加埋cozzy一齊"泰山飛"都仲得~
clymcm 發表於 2010-5-12 23:03

小弟讀得書少!
咩黎?????

好勁既膠籠毒......

小弟讀得書少!
咩黎?????
coletrain 發表於 2010-5-12 23:06

係我唔讀書睇得卡通多jei...
我懶..全寫係 "泰山式(途)手woo啊啊啊啊啊 fing"

好勁既膠籠毒......
fansulaw 發表於 2010-5-12 23:08

簡直係quality of life!!!!!!!!

請小心用個 (膠)字, 在鸚鵡樹討論區裡面, (膠)字只可以用作名詞, 不可用作助語詞

係我唔讀書睇得卡通多jei...
我懶..全寫係 "泰山式(途)手woo啊啊啊啊啊 fing"
clymcm 發表於 2010-5-12 23:19

明了!....可想像到點樣了!...hehe!

鈦金屬好麻煩.
對雀雀無好處.
懷處就多.
A:鈦金屬軟身.雀雀有無限時間去咬爛.
B:如果食左仲大獲
C:同鋼籠有什麼分別.羽粉,聲音,.....
D.價錢,,,買倒膠籠有魚.
我情願用鑽石

鈦金屬好麻煩.
對雀雀無好處.
懷處就多.
A:鈦金屬軟身.雀雀有無限時間去咬爛.
B:如果食左仲大獲
C:同鋼籠有什麼分別.羽粉,聲音,.....
D.價錢,,,買倒膠籠有魚.
我情願用鑽石
gameijk 發表於 2010-5-12 23:46

只係比鋼籠形d.......
仲有我無大叫同羽粉問題
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project

仲有我無大叫同羽粉問題
Cozzy 發表於 2010-5-12 23:50

師兄你真係打算親身住入去?
雖然我知你無羽粉~

師兄你真係打算親身住入去?
雖然我知你無羽粉~
clymcm 發表於 2010-5-12 23:57

我笑左......我d雀無呀.....
我係永恆的新手

仲有我無大叫同羽粉問題
Cozzy 發表於 2010-5-12 23:50

妹妹飛走個陣你搵佢...你有大叫架

咁計落我個都唔算貴
YVONNE 發表於 2010-5-12 22:58

但其實到而家...都未知街坊個籠幾錢?