返回列表 發帖

*****非常感動的一刻*****

用燈照時~非常緊張~因為壓力非常大~
一見到~真係感動到想0咸~(因為先前跌爛左一粒~)

各位觀眾~苜次成功受精~大白葵花鸚鵡蛋~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

wah! 好似去左太空館睇宇宙咁奧妙~!!
係咪小小雲?

相問下,
點睇會知到隻蛋受左精呢?
係咪見到有血絲就係呢?
thanks!

Very Good. Congratulations!!!

好感動呀~~~!!恭喜小雲小寶添丁~
祝bb順順利利~~~
玫瑰葵花 ENVY仔

各位觀眾~苜次成功受精~大白葵花鸚鵡~
風中飛鸚 發表於 2010-4-7 10:08

感動.....太好了......
主席之後的幾個月,你的壓力會仲大.......
加油......
恭喜 ! carol
我係永恆的新手
Supporter of Wild Bird Trust Cape Parrot Project
uPholi - want a forest!!!

恭喜哂!

各位觀眾~苜次成功受精~大白葵花鸚鵡~
風中飛鸚 發表於 2010-4-7 10:08

咁你以前有冇陪太太照超聲波呀? 有冇睇住仔仔出世呀?  會唔會都係感動到喊呢?

恭喜小雲小寶開支散業
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

因為雀主去旅行,要將鸚鵡寄養到買賣鸚鵡店舖,(如果將蛋強行運送.99%死亡)迫於無奈要將蛋交給我,(但一樣有反對聲音,話我們破壞自然)
點都好,如果我成功,破壞到什麼自然,我未有智慧明白,但救回一個小生命我就知道,
小生命誕生.非常奧妙,今早的一刻,是感動又開,喜悅心情已經忘掉什麼反對聲音,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

好期待破蛋而出果一日

成日都講主"唔好理人講咩架啦~"咩破壞自然丫~係唔係養雀就邊道都唔洗去丫~唔去旅行都要返工呀~養又夠破壞自然啦~咁又養~

PS : 恭喜哂小雲同小寶呀~

我好多年前都好喜歡及支持一個政黨,後來見佢地開始變質,為反對而反對,敵人做乜都反對,月亮是圓都說是方,
(我就開始唔再捐錢俾佢地,(捐款率每年下降),反反下大家就會知道亂反,就會唔支持你架啦,

恭喜哂呀~~~個一刻真係好感動架恭喜哂

恭喜恭喜

恭喜 ! carol

每次兩粒蛋,我第一個排隊,(只想要一隻)請鳥主記錄在案,

大家諗下,大白已經乖到雲,非常跟人,如果由蛋孵出仲得了,

飛鸚唔好係到引人= =

大家諗下,大白已經乖到雲,非常跟人,如果由蛋孵出仲得了,

我唔想諗呀
一隻臭脾氣灰鸚,二隻恩愛彩鳳
二隻hing爆小狗,一隻懶惰箭豬
一缸龜,三缸魚