返回列表 發帖
係咪一定要靚相? 肉酸相得唔得? 六週年先選總冠軍, 咁大把時間啦
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
可愛雞尾 毛.菲.吱.樂.豬豬
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 sesese 於 21-4-2009 17:21 發表
係咪一定要靚相? 肉酸相得唔得? 六週年先選總冠軍, 咁大把時間啦

嘩! 你呢張係高難度之作
ONON

貼左上黎就當你地係參選作品啦~

原帖由 sesese 於 2009-4-21 17:21 發表

哈哈, 佢個樣好盞鬼呀

原帖由 啤梨 於 2009-4-21 21:15 發表
貼左上黎就當你地係參選作品啦~

唔驚, 無講過參選相片數量, 影多幾張後補
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 sesese 於 2009-4-22 00:59 發表

唔驚, 無講過參選相片數量, 影多幾張後補

參加資格需要是鸚鵡樹註冊會員
參賽作品每人最多3幅

注意:
所有在鸚鵡樹網站之相片, 本會是有權將其作品用於鸚鵡樹之活動及公開展示之用

d 字洗唔洗咁紅咁大呀!!!! 睇到啦~~~~~~~~
起碼仲有兩張限額喎
霸王葵花 Lufian
不愛穿衣 大眼仔
超級管家 囝囝
過度活躍 三腳貝貝

原帖由 sesese 於 2009-4-22 17:05 發表
起碼仲有兩張限額喎

其實, 我覺得 .. 張雀雀相好有觀賞價值,
所以 ..  我決定投你一票啊 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

原帖由 風中飛鸚 於 2009-4-18 12:21 發表
近年見到鸚鵡樹攝影高手如雲.想起不如來一個比賽,除左比賽本身意義外,又可以睇到好多鸚鵡靚相,
主題當然係鸚鵡啦~
我地會在下次聚會選出優勝者,在六週年時選出總冠軍,
至於禮物一定會非常豐富,
參加者可以將相片 ...

請問下一次聚會是什麼時候 ? 6 週年又是什麼時候呢 ?

真係仲有好多時間喎,要等到下年
唔知有冇分冠亞季同優異獎呢
有邊d人可以投票??一人投幾多票

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-4-22 17:19 發表
真係仲有好多時間喎,要等到下年
唔知有冇分冠亞季同優異獎呢
有邊d人可以投票??一人投幾多票

仲有差唔多半年呢

哈哈 大家好
好耐無上泥囉
妹妹同大家打個招呼先
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原帖由 sesese 於 2009-4-22 17:05 發表
起碼仲有兩張限額喎

唔好睇少尼張相,應該幫你拉到唔少票
吹到咁有型第一次見~

小弟今次真係大開眼界 各路英雄宏集介時必定係壹場龍爭虎鬥

快POST作品啦大家,如果唔係,得我一個參加,冠軍就係我啦~你地都唔想架~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

請問有無指定相的 SIZE.  宜家D 相係電腦相.. 咁可唔可以比人執左先拎黎比賽... OR 只限原汁原味的相呢?

都想試下tim
究竟幾時係六周年丫

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA

原帖由 風中飛鸚 於 2009-4-24 12:43 發表
快POST作品啦大家,如果唔係,得我一個參加,冠軍就係我啦~你地都唔想架~

慢工出細貨呀靚仔, 唔好咁心急啦~

原帖由 fishball 於 24-4-2009 14:40 發表
都想試下tim
究竟幾時係六周年丫

11月!
ONON

原帖由 迪迪仔 於 24-4-2009 12:48 發表
請問有無指定相的 SIZE.  宜家D 相係電腦相.. 咁可唔可以比人執左先拎黎比賽... OR 只限原汁原味的相呢?

正常用photoshop執光暗等係OK!
ONON