返回列表 發帖
唔知星期一洗唔洗返工呢

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-17 11:06 發表
一係就快d到~一係就遲d到~唔好星期日到得嗎~
不過冇用啦~今日要先決定~餐廳要準備~最慘係今日取消左~個風就吹走~
星期日風和日麗~我地又冇得聚會~各自在家悶死~

今年你未到天壇祈福呢!

給個建議:如取消炭火燒
星期日10:00好不好天都找定個公園共聚
一切看星期日10:00的post作實.

其實都好難決定喎,今朝同尋晚個圖都有分別,尋晚個圖仲係星期六已經打到來,星期日估風就走,今朝又變左少少,可唔可以再睇睇先決定取消呀
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

希望在明天

大家考慮定~如果退後一星期會點啦~唔洗到時又再諗~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

唔好意思 不如等多陣la...
可以的話大家都出來見一見面la...

好似真係中哂喎......
唉.....典解會咁架~~~~

同個風講, 遲一日先到, 咁星期一有得放假...
有聚會先黎打風, 連個天都唔中意我?
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 tangpf0809 於 2009-7-17 13:53 發表
同個風講, 遲一日先到, 咁星期一有得放假...
有聚會先黎打風, 連個天都唔中意我?

咁咪個天一樣都唔中意我羅...

呢排唔知做咩, 一至五日日都咁好天,淨係星期六日先黎落雨打風, 真係有冇搞錯!!!!!!!

我上兩個禮拜,連續兩個禮拜都有得去遊船河,結果兩次都落大雨,淨係可以係船上遊乾水過日晨,...
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

天文台話 :

一 道 高 壓 脊 為 廣 東 東 部 帶 來 普 遍 晴 朗 的 天 氣 。
在 正 午 十 二 時 , 熱 帶 風 暴 莫 拉 菲 集 結 在 高 雄 之 東 南 約 500 公 里 , 預 料 向 西 北 或 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 25 公 里 , 移 向 南 海 北 部 。

本 港 地 區 下 午 及 今 晚 天 氣 預 測

天 晴 酷 熱 。 吹 微 風 。

展 望 : 明 日 天 氣 酷 熱 。 明 日 稍 後 天 氣 迅 速 轉 壞
, 星 期 日 有 頻 密 狂 風 大 驟 雨

最慘d船家~一到星期日就收隊~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

飛鸚台話 :

一 道 高 壓 脊 為 北 極 帶 來 普 遍 晴 朗 的 天 氣 。

本 港 地 區 下 午 及 今 晚 天 氣 預 測

天 晴 清 涼  。 吹 微 風 。

展 望 : 明 日 天 氣 清 涼 。 明 日 稍 後 天 氣 迅 速 轉 好

星 期 日 有 頻 密 微 風,天清氣爽,陽光普照,

唔好提喇
墨魚相睇派對又係咁..........而家連.......鸚鵡相親派對都係咁.......
真係命中注定要孤獨中老

天呀~~~

等左好耐啦
唔通連個天都唔鍾意我

命犯天殺姑星~

一定要順利舉行

剛剛接到Carman來電 要下個星期日先見!

主席, 不如你抵諗 D ,
請阿 蘇師傅 幫手擇個吉日啦 ~~~
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com