返回列表 發帖
邊有咁巧合丫~寄養LB都有人唔還啦~何況大白/金頭
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

我唯有一直唱條友~博佢忍唔住~怕左你地啦~俾番JACKY
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

均記係灣仔船街隔離果條街(向修頓果邊)

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:22 發表
邊有咁巧合丫~寄養LB都有人唔還啦~何況大白/金頭

其實如果唔還我覺得一點問題也沒有,那證明它們是受寵愛的. 但像現在這樣去向不明才叫人擔憂.

黃頭咁好價..實無啦

原帖由 B18 於 2009-7-18 11:24 發表
均記係灣仔船街隔離果條街(向修頓果邊)

對面海啊...我知道我的那位雀友是交由住在北角的朋友寄養的...有可能啊!

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:23 發表
我唯有一直唱條友~博佢忍唔住~怕左你地啦~俾番JACKY

哈哈哈...我覺得你真係好可愛!

咁我頭像果隻紅頭太陽係唔係你架?...係我有匪徒聯絡資料

你養親都貴野~
現在由均記查起啦~大家有這兩隻鸚鵡消息~請分享~
JACKY擺明只係想知道下落~大家如果知情~請留聯絡方法~

原帖由 B18 於 2009-7-18 11:28 發表

樓主唔見既係大白同凱黑呀~唔係你果兩隻~佢有post相在1樓~你去睇下啦~

哈哈哈...多謝你,你好采啦,唔係我架!

金頭點變紅面丫~都唔同色~
你隻紅面係偷架?

咁你d雀有無d咩特徵,一認就認到?等我留意下

大白/白色
金頭/金頭

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:30 發表

金頭點變紅面丫~都唔同色~
你隻紅面係偷架?

咩偷呀...我領養架嘛...我點知會唔會係前一手偷架

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:29 發表
你養親都貴野~
現在由均記查起啦~大家有這兩隻鸚鵡消息~請分享~
JACKY擺明只係想知道下落~大家如果知情~請留聯絡方法~

唔係呀...隻黃頭唔係我架,係其它人寄養在那位北角人家架! 如果我知道它們係俾有愛心的雀友收養的話,我會好安心! 否則我絕對希望尋回!

我已經收到好多舉報電話~請即電話聯絡我~

鸚鵡樹真巴閉~你一出POST~900幾個線人聯絡我~

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:32 發表
大白/白色
金頭/金頭

...........哦~~~~~仲有一對翼,一個咀,2隻腳!!!!ok我明白晒~~~~~我見過雀街有好多隻

有人在一個月前於均記見到~主任而家正在找你~你快d去睇下啦~記得有咩事帶埋出世紙~唔好同佢硬來~睇下咩情況~