返回列表 發帖
下,決定延遲呀????
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

+:喪=+: +:喪=+: +:喪=+: +:喪=+: +:喪=+: +:喪=+:

儲買  儲買的期待下星期一次過滿足晒!

未決定~不過大家都要打定"舒"數~如果退後一星期又點安排~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

因為天氣突變~大家留意鸚鵡樹公報啦~我地都會盡量拖到最後~直到餐廳要我們決定為止~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

其實3號風球我都願~照常舉行~

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-17 15:15 發表
其實3號風球我都願~照常舉行~

我都肯丫!!!反正係室內,有乜所謂

明天星期六早上9:00最後公報
大家今晚祈禱呀!希望onon明早有好消息~

一旦決定左舉行~又8號風球就可能冇錢退~所以我地先咁緊張~

還掂室內舉行, 話知佢8號風球, 至多唔帶雀雀, 而家好多人打風都照出街唱k啦!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

等左好耐啦  
唔通連個天都唔鍾意我
改遲一個星期我去唔到,人在泰國中.......
我重安排左記者訪問會長架>.<
我有四隻鸚鵡
一隻叫[笨招]...[黑頭]
一隻[招積仔]...[珍達]
一隻[亞帆]...[雞尾]已在彩虹橋
一隻[亞達]...[雞尾]已在彩虹橋

係o羅,室內其實問題不大.....

頭先幫星期日的活動起咗一課卦,結果係巽上兌下,風澤中孚,第六十一卦。

卦云:中孚:豚魚吉,利涉大川,利貞。

個卦象表現上睇好似唔錯,出遠門有利,有誠信等等,表面上睇好似幾好。但係膚淺d睇下個卦象,上卦為巽,即係風;下卦為兌,即係澤,即刻上面打緊風,下面一片澤國.....點算????
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

剛剛接到Carman來電,  要下個星期日 26 號先見,   最好唔好呢,

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-17 15:22 發表
明天星期六早上9:00最後公報
大家今晚祈禱呀!希望onon明早有好消息~

你話樹樹各委員幾勞心勞力呢,真係讚得少呀!!!!!

年費不夠運作要出声呀,千其唔好要你們倒貼,出心出力仲未夠!

雖然我無參加,但都覺得如果取消會好可惜,希望好消息在明天.

原帖由 paladin 於 2009-7-17 15:29 發表
等左好耐啦  
唔通連個天都唔鍾意我
改遲一個星期我去唔到,人在泰國中.......
我重安排左記者訪問會長架>.

SO SAD
Raco

如果真係環境唔許可,我26號都ok!
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

我都想黎呀~因為我請左假~如改期~我下星期又要請多次~

有消息, 星期六晚大約 8;00 pm 會掛 8 號風球. 慘
亞馬遜藍頭  金莎
亞歷山大       朱古力
灰鸚               拖肥( 去了天堂)

8 號風球唔會打成24小時掛??