返回列表 發帖
原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:34 發表
我已經收到好多舉報電話~請即電話聯絡我~

知道...

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-18 11:35 發表
鸚鵡樹真巴閉~你一出POST~900幾個線人聯絡我~

鸚鵡樹勁過警訊

有咩須要就吹雞

找尋到失雀最新資料
有雀友曾經拍到及錄影到失雀的片段~
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

樓主話百分百係佢果對

係就要做野

鸚鵡樹真係
咁都搵得返!!二隻都好可愛丫!
不過佢地依家仲係唔係均記到

2隻唔同品種都fd.到這樣, 邊到有可能找到呀! 帶齊資料上去吧! 唔得大家在佢門口靜座到佢肯
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

好耐之前同louis o係均記(好似)見過佢地...

原帖由 Jacky 於 2009-7-18 11:18 發表

有過? 請問大約是什麼時候? 你有否留意它們的腳環...可能真的會是他們!!! 重有...均記是否在雀街? 它們是寄養在那裡? 抱歉我太多問題了!

14-02-2009(肯定時間)見過...你對雀可愛得很,如果唔係....我都心郁郁.

非常感謝空中飛鸚, Carmen以及各位我還不知道名字的熱心雀友的幫忙...特別是山長水遠幫我去刺探軍情的那兩位萬二分感謝!

如果你就是它們新的主人並且愛它們的話希望你可以與我連絡,我不會追究些什麼,也不會強行把它們帶回家,只是希望可以和愛它們的新主人做個朋友,知道它們安好.  
如果你覺得它們不是太適合你家的話我也請與我連絡,我也不會追究些什麼, 只會非常感謝你並且給予厚酬!
如果你知道它們的下落的話但又不方便在這裡留言的話,請發個短消息給我,我會非常感謝你!
如果它們就在你家但是你不想承認的話,那它們就只能黑掉了,你不能把它們帶到任何地方,它們永遠都會是黑市居民…請不要懷疑互聯網的能力!
如果它們就在你家但是你還沒想通的話, 沒有關係…我等你!

快D出通緝令呀!!!!!!!!!!!!!!!!1
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

2隻都好得意....

可唔可以報警捉個朋友C同均記呀???????
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

現今還在嗎? 如在就要怏d去呀! 最怕佢知道後, 收起唔見光賣走
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 big1 於 2009-7-18 16:27 發表
係就要做野

哈哈哈...打小人, 真風趣!

原帖由 MANDYLEAD 於 2009-7-18 16:35 發表
鸚鵡樹真係
咁都搵得返!!二隻都好可愛丫!
不過佢地依家仲係唔係均記到

已經不在了

原帖由 Jacky 於 2009-7-18 16:41 發表
非常感謝空中飛鸚, Carmen以及各位我還不知道名字的熱心雀友的幫忙...特別是山長水遠幫我去刺探軍情的那兩位萬二分感謝!

如果你就是它們新的主人並且愛它們的話希望你可以與我連絡,我不會追究些什麼, ...

在你未話找得翻,何人帶這對雀出來,你想我地点做呀?

原帖由 大M 於 2009-7-18 16:45 發表
現今還在嗎? 如在就要怏d去呀! 最怕佢知道後, 收起唔見光賣走

剛收電話~雀雀不在店內~而家只希望雀雀快D現身~

原帖由 大M 於 2009-7-18 16:37 發表
2隻唔同品種都fd.到這樣, 邊到有可能找到呀! 帶齊資料上去吧! 唔得大家在佢門口靜座到佢肯

唔知會晤會行得通呢? 但都好多謝你的提議!