返回列表 發帖

19/7/09臨時聚會

咁都爆滿
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

基本上我地今日就好似快閃檔~一齊到同一間餐廳~(帶鸚鵡)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

迷你金剛人數都唔小~

下星期既預演~

人數好多~因為冇指定坐位~先到先得~所以亂到亞媽都唔認得~

鸚鵡咬手指

好開心啲體會..

woo......
識咗好多新朋友呀~~~~
折衷BB Garu~~

我係十三少~~~~~

原來call van 同搭的士只係爭$4,
下次我都係搭的士lu,
麻煩晒飛鸚一家相送,
明天記得用多d腦力同努力,
我等住個行街箱嫁,
吵吵條尾有排梳

嘩人海又雀海,真高興, Backup plan 都爆滿.

原帖由 YVONNE 於 2009-7-19 23:50 發表
原來call van 同搭的士只係爭$4,
下次我都係搭的士lu,
麻煩晒飛鸚一家相送,
明天記得用多d腦力同努力,
我等住個行街箱嫁,
吵吵條尾有排梳

他們睡了嗎? 好鍾意同你談天呀! 你好溫柔呀!

真係好多人喎,今日鬼咁好天,早知我都黎玩下野啦
係屋企'吽'到發哂霉

原帖由 芒果 於 2009-7-19 23:54 發表

係丫~我俾佢電雲幾次~

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-20 00:06 發表

係丫~我俾佢電雲幾次~

你唔暈得嫁, 街坊731要靠你睇住架!

多謝! 你對囡囡好乖好可愛呀!
街坊話上次臨時取消聚會, 唔好意思,
希望暑假有時間補番,
如果我地搞聚會, 你都嚟丫, 雖然我度隔涉d, 地方細d,
但我想睇下rolex, cartier 同薯條& bb friend唔friend度,
睇到小卡比同金頭bb互相梳毛, 真係超感動啊!

個個都有位坐, 都唔係好混亂啫!
不過我地只係咁啱撞到入來餐廳食野, 但唔知點解冇餐廳職員來招呼我地, 要一班籌委來安排座位咁啫!
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

芒果:
妳嗰頭像隻貓貓bb相好可愛 ,係咪依家重養緊?

原帖由 王斯拉 於 2009-7-20 10:27 發表

芒果:
妳嗰頭像隻貓貓bb相好可愛 ,係咪依家重養緊?

係呀! 重養緊, 貓貓大個啦! 2yr啦!

曾經有個會員領養過大m隻貓~e排唔見佢上黎?

嘩... 我都唔知邊個打邊個
尋日d 冷氣太勁, 所以早少少走左.  下次有機會再認識大家

MANGO 學講嘢.. YEAH
綠寶(折衷)肯跟我LA