返回列表 發帖

260709炭火燒 - 菲菲的第一次

今日的雀友聚會我地將大部分的"俊男美女"們全部抽晒水,而小女菲菲也付出了寶貴的第一次...被位"俊男"坐大俾,並且十分之享受,多謝借出該"俊男"的會友! 我們籍此機會見識了ONON寶貝們的神奇表演,Jennymok一家對和鸚鵡間的緣分,Carmen與風鸚的熱情幽默,還認識了好多志同道合的新朋友,期待下一次的聚會!!

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

係呀! 哥哥

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

你們玩得開心嗎? 1家3+2個工人, 就中咗3份獎.

原帖由 芒果 於 2009-7-26 15:11 發表
你們玩得開心嗎? 1家3+2個工人, 就中咗3份獎.

好開心阿...唔係丫,係4份獎ㄚ,我很肯定佢地一定無做馬

多謝你俾你D寶貝我個女摸阿

你囡囡好得意呀!

原帖由 芒果 於 2009-7-26 15:18 發表
你囡囡好得意呀!

你兩個囡囡好好人啊...肯俾細過佢地的小朋友掂佢地d雀,唔係個個小朋友都禁大方架!

你囡囡咁鍾意, 不如買隻LB給她啦!

可愛+可愛的童真呀!

你的囡囡好可愛,加上天然的綣髲,好靚女啊.
難得她又不怕金剛鸚鵡.

薯條好friendly喎!
點解唔見芒果同甜筒呢?
芒果你偏心
菲菲好可愛呀!
早場大家都玩得好開心喎!

芒果女女同菲菲都好靚女呀 (我好鍾意女 )

原帖由 lowbchu 於 2009-7-26 21:32 發表
芒果女女同菲菲都好靚女呀 (我好鍾意女 )

我都鍾意(金仔亞女)!

原帖由 YVONNE 於 2009-7-26 20:17 發表
薯條好friendly喎!
點解唔見芒果同甜筒呢?
芒果你偏心
菲菲好可愛呀!
早場大家都玩得好開心喎!

唔係!  甜筒是新雀, 不而出街, 芒果要陪佢呀嗎?

早埸我無份, 但都有一面之圓. 下次再一起玩過.
請問"俊男"坐大俾是誰呀?????
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

菲菲真係得天獨厚, 生得咁靚咁可愛仲要有一頭咁cute嘅天然卷髮!

好高興認識你地一家, 你個女好鬼cute, 剛到時有D怕羞, 但好快就熟落, 重同芒果兩個女一齊玩.

我結果都同佢影咗張合照
ONON

菲菲同芒果女都好得意.

1個妹妹卷髮好似混血兒~
2今日個個都玩得好開心~有d乜野做得唔好就出聲~等我地改善~
3大家都冇點理d食物~onon仲怕你地唔喜歡食~
4可惜今天louis病倒~(認識幾年~好小見佢睇醫生~祝早日康復)
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909