返回列表 發帖

726(少少少少相)

街坊今日狀態不佳, 只係影左幾幅

嘩 ! 兩隻迷金初鍊嗎? 好溫馨呵.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

雖然只得幾幅,但係全部都好清,好靚.

影得好正呀!
Manuselina Cattery 成員:
N x 貓,  3 x 龜,  1 x 魚,  1+1 x 鸚鵡。
金鋼已是最終成員, 簽了合約。_。
www.manuselina.com

原帖由 天奴 於 26-7-2009 23:46 發表
嘩 ! 兩隻迷金初鍊嗎? 好溫馨呵.

講都無人信, 一拍即合, 無得走,
但双方家長就頭痛中, 尤其係女家
ONON

辛苦晒佢老人家~一把年紀都咁落力幫忙鸚鵡樹影相~以廿幾歲人黎講算精神好好啦~
廿幾歲有咁好體魄~好罕有~一口氣可以行兩個舖位~都只係面青青口唇白白~
嘔兩桶白泡咋~身體咁好都應該鍛練左好耐~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

全部係精選
ONON

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-26 23:52 發表
辛苦晒佢老人家~一把年紀都咁落力幫忙鸚鵡樹影相~以廿幾歲人黎講算精神好好啦~
廿幾歲有咁好體魄~好罕有~一口氣可以行兩個舖位~都只係面青青口唇白白~

所以你要幫我睇住佢呀!

佢有事我地大家會用眼睇住佢~
email:perfect90220909@yahoo.com.hk

D相影得好靚呀!  街方身體唔舒服嗎? 上個星期見佢好好精神架

影得好靚呀,只係少了點!

狀態唔好都影相 辛苦晒
By ccym

兩隻迷你金剛真係好Sweet  D相好清,羽毛的紋理好清晰!

影得好靚呀,
4張實在太少喇

原帖由 carolee 於 2009-7-27 00:05 發表
D相影得好靚呀!  街方身體唔舒服嗎? 上個星期見佢好好精神架

可能上星期洗左d錢做個行街箱 , 呢個星期未豪洗所以有d唔舒服, 應該正常的.
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-26 23:52 發表

係呵, 好壯健呵, 又無白頭髮. 算keep得好好啦.

原帖由 風中飛鸚 於 2009-7-27 00:03 發表
佢有事我地大家會用眼睇住佢~

叫埋我睇呀

做左咁多年野~咁遲先退休~當然殘左d~退定左~去下老人中心玩下~唱下粵曲~拉下二胡~時間易過d~好快回力~ 又可以每日做個行街箱~咁就精神爽利啦~

原帖由 carolee 於 2009-7-27 00:05 發表

財多身子弱~做多d行街箱身體會好好多~

真係辛苦哂街坊~d相好清好靚丫
我見佢係咁影相