返回列表 發帖

7月26日* 炭火燒相片

首先多謝工作人員們為我們悉心籌備今次既活動
大家今日都玩得好開心呀
我同嚕仔都識到新朋友呢~

送上少少相片
(註: 因為我個樣太 既關係, 有我個樣既相都用哈哈笑代替~ 如果想要張相既話歡迎俾個email我sd番俾你地ga~ )

最後係今日既戰績~~ 大家估吓係俾咩所傷既~~?

so晒人地既d樣自己就做手腳
唔公平
By ccym

係囉... 不如遮晒好過...

原帖由 ccyorz 於 2009-7-27 01:00 發表
so晒人地既d樣自己就做手腳
唔公平
By ccym

大家睇到自己個樣就可以認領張相麻~

原帖由 jeffleelm 於 2009-7-27 01:04 發表
係囉... 不如遮晒好過...

我影相好羞樣.. 唔敢show出黎阿, 會嚇親人喔

原帖由 Mandy 於 2009-7-27 01:05 發表

我影相好羞樣.. 唔敢show出黎阿, 會嚇親人喔  

明明係靚女都話唔靚,我嬲呀
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

我要求我個樣都要打格仔.....見到都打冷震

我...初時覺得...個女仔好斯文
而家我知係邊個
By ccym

原帖由 三角仙 於 2009-7-27 01:36 發表
我要求我個樣都要打格仔.....見到都打冷震

唔使打格仔咁嚴重,好cute呀
我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!

原帖由 ccyorz 於 2009-7-27 01:40 發表
我...初時覺得...個女仔好斯文
而家我知係邊個
By ccym

ccym你唔好俾mandy外表呃到呀

原帖由 小英仔 於 2009-7-27 01:44 發表

唔使打格仔咁嚴重,好cute呀

由後面望落去,多多好似正正常常一隻冇咬毛既灰鸚

原帖由 三角仙 於 2009-7-27 02:09 發表

ccym你唔好俾mandy外表呃到呀

我唔係講緊佢呀...
By ccym

原帖由 ccyorz 於 2009-7-27 02:13 發表

我唔係講緊佢呀...
By ccym

相果度有好多女仔.....
ccym你講緊邊個?

有張呢...
隻灰鸚..係...個...頭上面
我無心既呢
再睇都覺得唔錯
By ccym

ccym快D洗腦...........................
佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔

原帖由 三角仙 於 2009-7-27 02:35 發表
ccym快D洗腦...........................
佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女仔佢唔係女 ...

好暈
係 佢唔係女仔
By ccym

個黃面婆係邊個來呀?
我要服侍一個大白Turbo姐同一個藍黃金剛Popeye仔, 佢地係二惡鸚呀!

ccym講個張相呢...

我都覺得好似女仔

我去左早場..見唔到真人

乜原來有咁多唔同既鸚鵡既,
我比"吵吵"用美色誘惑左,
邊度都無去全場都只係幫佢R痕痕,
攪到無時間睇到其他鸚鵡....又唔知有表演睇......
"吵吵"你欺騙我......