返回列表 發帖
有冇咬到通地都係?

回復 12# 的帖子

未吵.. 養咗2星期ja
不過好鬼死chi身呢

原帖由 Raco 於 2008-7-30 15:53 發表
有冇咬到通地都係?

咁又冇...
不過成日有D毛痴住係個籠..唔知係佢甩毛定咬出黎

回復 15# 的帖子

$400 ja ... 好平呵 我個隻要$600...
我有fan 話佢係人地唔養之後攞去賣喎...
不過唔緊要啦... 最仲要係搵到主好人家...

哦! 好似d絨毛咁細嗰d, 正常嘅, d雀耐唔耐梳理d毛嘅時候, 細小嘅絨毛便會挑出來, 新陳代謝呵

多謝各位 好開心丫..
岩岩放佢出黎個架個到...佢比我摸丫
終於可以摸佢啦....

原帖由 yleung 於 2008-7-30 16:01 發表
$400 ja ... 好平呵 我個隻要$600...
我有fan 話佢係人地唔養之後攞去賣喎...
不過唔緊要啦... 最仲要係搵到主好人家...

我都有諗過 我仲諗會唔會係野生...佢地捉黎賣

好得意牙佢

真係好平喎~ 不過佢冇野都OK~
達魔仔好煩成日用楚楚可憐既叫聲, 要出籠玩~
我見佢傻下傻下都咁快識開門

你的心中藏有秘密, 而我依然想要觸碰~
郤可怕觸碰就會崩毁, 我陷入了躊躇的螺旋中......

原帖由 MANDYLEAD 於 2008-7-30 15:34 發表

最平$400

400蚊咁平
係邊度買呀

原帖由 MANDYLEAD 於 2008-7-30 16:31 發表
多謝各位 好開心丫..
岩岩放佢出黎個架個到...佢比我摸丫
終於可以摸佢啦....

同小b比,呢d 惡小毛見大毛
加油呀

原帖由 煙花 於 2008-7-30 21:37 發表

同小b比,呢d 惡小毛見大毛
加油呀

佢隻眼成日縮細好恐怖架 佢個時係因為有野咬先唔理我摸佢咋

原帖由 joankong 於 2008-7-30 19:02 發表

400蚊咁平
係邊度買呀

雀街買..唔知個鋪名係咩...近花墟個幾間

一個星期多啦!宜家仲有冇咁惡牙, 加油牙!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 wolfdog321 於 2008-8-1 21:04 發表
一個星期多啦!宜家仲有冇咁惡牙, 加油牙!

係籠就差唔多惡..出黎個架到比玩具佢咬就摸到囉

唔錯牙,幾好牙! 等我果隻大d啦, 我地住咁近搵日晒雀牙!
我叫Jo Joe 祖
Msn: joefong@hotmail.com
My blog: [url]http://hk.myblog.yahoo.com/wolfdog321/[url/]
小晴永遠懷念你!

原帖由 MANDYLEAD 於 1/8/2008 22:32 發表

係籠就差唔多惡..出黎個架到比玩具佢咬就摸到囉

慢慢黎啦
我果隻都係,一見手就縮,上咗手就勁想番架,想摸佢就叫及咬(唔痛)
同佢傾下計,玩一陣,就慢慢可以同佢r毛毛啦
大家一齊加油啦
Lovebird:得意惡爺女(BB),大隻仔(KITTY仔),
超為食好奇貪玩黑頭凱克(忌廉)
為食乖乖大達摩(摩摩),口水佬灰鸚(寶寶)

我隻大嘴買番黎都係甘咬我...
佢咬你,你5好縮.仲要大腥say no(好惡哥種)
e+佢任我舞....
你又可以試下用野食,佢咬你就5比佢食,比你摸就最好la