返回列表 發帖
你地又幽會!!

如果想配的話要等母犬弟2次來月經先好配  重點來經弟1日算在起10天左右啦  如果想配 母犬一起水的話即時要分開公母犬 唔係公犬會自己把精留失  要點幫到時4月29見到先講到你知

唔知商是什麼骨丸的話最好唔好比佢食 食骨丸唔曬太陽反效果有機d骨會k型 , 其實適度的接觸陽光對狗狗身體是有益的,陽光能令狗的皮膚製造維他命D, 强化骨骼的健康,更有助減低患睪丸癌,乳癌,直腸癌等等的機會. ...
andygp125 發表於 2012-4-4 02:35

佢地個籠有一半入到太陽~而且放出黎都會哂太陽~所以唔係問題~但係如果未夠5個月開始食又會點呢?

如果想配的話要等母犬弟2次來月經先好配  要重夫1日算在起10天左右啦  如果想配 母犬一起水的話即時要分開公母犬 唔係公犬會不自己把精留失  要點幫到時4月29見到先講到你知
andygp125 發表於 2012-4-4 02:39

429我去唔到呀~你會唔會去遲D果D鸚鵡聚會?

你地又幽會!!
養鳥新丁 發表於 2012-4-4 02:38

新丁~俾D營養好冇?

5個之前唔係唔食得...養定左隻狗先啦 5個月之前都好bb   正如鸚鵡一樣  佢噤bb你點會比什麼什麼佢食呀   你女女仲好細  我地一定有機會見到架啦

新丁~俾D營養好冇?
louisa20047 發表於 2012-4-4 02:41

我呷醋

你地又幽會!!
養鳥新丁 發表於 2012-4-4 02:38

我叫得佢做大姐姐啦  

429我去唔到呀~你會唔會去遲D果D鸚鵡聚會?
louisa20047 發表於 2012-4-4 02:40

鸚鵡聚會成日都沒位   在加上我不是正式會員  最大問題成日都沒位

5個之前唔係唔食得...養定左隻狗先啦 5個月之前都好bb   正如鸚鵡一樣  佢噤bb你點會比什麼什麼佢食呀   你女女仲好細  我地一定有機會見到架啦
andygp125 發表於 2012-4-4 02:45

知道~其實係3隻 ~兩隻BB~一隻大仔

我叫得佢做大姐姐啦  
andygp125 發表於 2012-4-4 02:47

你知我幾大咩?

鸚鵡聚會成日都沒位   在加上我不是正式會員  最大問題成日都沒位
andygp125 發表於 2012-4-4 02:49

你到咁上下時間~搵定個會員加埋你就得(做個會員果組人中嘅非會員)~又或者即時做會員都得

仲要3隻巨野  ~"~  煩死    等我2隻寶貝上天國之後我都唔會養長毛狗  養德牧好過

仲要3隻巨野  ~"~  煩死    等我2隻寶貝上天國之後我都唔會養長毛狗  養德牧好過
andygp125 發表於 2012-4-4 02:51

我最like隻大仔~對眼超靚呀

你到咁上下時間~搵定個會員加埋你就得(做個會員果組人中嘅非會員)~又或者即時做會員都得
louisa20047 發表於 2012-4-4 02:51

可以搵邊個 除左同你吹得最多水之外都冇啦 .........

可以搵邊個 除左同你吹得最多水之外都冇啦 .........
andygp125 發表於 2012-4-4 02:53

仲有咁多個月~好易搵啦~再唔係就做會員~仲有得平D參加活動

仲有咁多個月~好易搵啦
louisa20047 發表於 2012-4-4 02:54

你叫我教你...當然拉你啦

andygp125 發表於 2012-4-4 02:51

宜家我負責玩~唔煩啦

你叫我教你...當然拉你啦
andygp125 發表於 2012-4-4 02:55

如果我去到就冇問題 ~去唔到就......

宜家我負責玩~唔煩啦
louisa20047 發表於 2012-4-4 02:56

你負責玩...問噤多把咩