返回列表 發帖

運動用品cupon

如有朋友需要,請PM姓名,地址, 我郵寄給你,
寄完即止,
(我唔知有無好嘢賣,我從沒去過)
在荃灣,旺角分店 Dec 18-22,
NIKE 正價貨品六五折, 其他正價貨品六折 (已特價貨品按原價價錢作折扣。 限量貨品及印字不適用。)

寄完了, thanks

邊間呢  
我想買 Birkenstock 呀,
不過一定要運動家先有得賣喔 !!
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

mayyan100@hotmail.com

Sport Corxxx

原帖由 A700 於 2008-12-15 17:27 發表
Sport Corxxx

謝謝你喔, 我八八卦問吓呢, 不用客氣了  
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2008-12-15 21:52 發表

呢檔野賣涼鞋出名貴???

係喔, 今晚買咗lu.. 七舊幾水喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

"我管養8隻鸚鵡,各有所長,全是我的寵兒;她們共享我和妹妹的誓盟,真心與共,不離不棄,誓與長相伴,,

原帖由 哥哥 於 2008-12-16 00:00 發表
出年著呀......

夏天一對, 冬天一對麻.. 剛買那對是密頭的喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-12-16 00:00 發表
出年著呀......

出奇地...近呢個星期見到唔少人著,我見到對鞋裡面係棉褸果種質地
男女都有,女仔著得好好笑..黑色絲襪加涼鞋,好彩佢對腳又唔會太肥

原帖由 三角仙 於 2008-12-16 00:19 發表

出奇地...近呢個星期見到唔少人著,我見到對鞋裡面係棉褸果種質地
男女都有,女仔著得好好笑..黑色絲襪加涼鞋,好彩佢對腳又唔會太肥

嗯.. 果款有 D 誇呢, 不喜歡不喜歡喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

原帖由 哥哥 於 2008-12-16 00:31 發表
前幾年我們野外裝備,轉用coxxxxa款式多便宜小少係小少,
個次出事係去張家界金沙江玩.撻到一扑一碌,過千銀一對戶外鞋,起唔到防滑保護作用,著左3個月,在港行過五次山,鞋底d抓紋已失抓地防滑..
問d戶外發燒 ...

哥哥 經驗之談喔
我家 3 寶 ~~~
為食盾臂龜 - 高貝
口多多藍頭 - 肥寶
招積迷你金 - 綠寶

BIRKEN鞋喺德國訂返來平些架,我成日喺嗰邊訂番來

我家有3隻雀!
小英豬 - 多野講但唔學我想佢學個d!
一仔 - 嘈到咩咁但好得我媽歡心!
旺旺 - 學左4句就以後唔學既了哥!!