返回列表 發帖

玩開口遊戲d感受~~~~

最近迷上玩” 開口遊戲”!!!!
一早在公司見到有人開局就沖入去玩..做完
公司工作又入去玩…下午悶悶地…又入去玩!!!!!!
死啦….我好似上咗癮!!!!!!!!
初初玩時無留意每次估數可得金錢100而估中要扣金錢400!
仲以為估中好威水tim...
玩玩下….先發覺..有時羸粒糖…最後可能輸間廠!!!!!!
Well…純粹打發時間…有玩過這遊戲既朋友..希望你都寫下
你d感受同大家分享下…

我都上咗癮,我覺得好玩就玩到好久

原帖由 Raco 於 2008-7-21 10:51 發表
我都上咗癮,我覺得好玩就玩到好久

我鐘意玩1-50就開一鋪多d
快靚正

你是不是都覺得好玩

我反兒中意1-10000開一鋪多d
可以玩久D

我同Aries你耳經玩了好多次

原帖由 Raco 於 2008-7-21 11:01 發表
我同Aries你耳經玩了好多次

都是你既錯...害我中毒...

我都中過幾次, 要玩番好多鋪先可以補番輸左果d
我叫做Shirley, 我的鸚鵡叫做KooKoo
歡迎來我個blog: http://hk.myblog.yahoo.com/tangpf0809/

原帖由 tangpf0809 於 2008-7-21 12:51 發表
我都中過幾次, 要玩番好多鋪先可以補番輸左果d

我依家努力緊[找]錢....

我都是

原帖由 Raco 於 2008-7-21 19:29 發表
我都是

你又抄我講野..明早唔陪你玩...睇你死咩...

有冇去排行榜睇過,黑仔王係我,好多時一開機順便估下,一估就中,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909

睇下先啦

原帖由 風中飛鸚 於 2008-7-21 23:32 發表
有冇去排行榜睇過,黑仔王係我,好多時一開機順便估下,一估就中,

我都成日估中架

我都是

原帖由 風中飛鸚 於 2008-7-21 23:32 發表

咁先至係[主席]....丫..這個位唔係咁易坐...丫...

我同意你說法

我現在習慣見到個板面就按下號碼,好多時原來得番兩個號碼都冇留意,
email:perfect90220909@yahoo.com.hk
fax:24981198
tel:90220909